Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...
Busters Verden A...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Simpsons Treehouse of Horror (DVD)

28. januar 2003 af Diana Monica Szatanik

5 stjerner Skriv en kommentar

The Simpsons Treehouse of Horror (DVD) billede

Treehouse of horror er 4 episoder af The Simpsons, der er lavet specielt til Halloween. Hver episode er delt op i 3 kortfilm.

Treehouse of horror V:

Homer og familien skal passe et større hus et par dage ude i ødemarken, deres ”ferie” starter fredfyldt lige indtil Homer finder ud af at der intet øl eller TV er. Da spøgelserne tilbyder ham en øl hvis han slår sin familie ihjel, går jagten ind. (”The Shinning”)

Handyman kan man vist ikke kalde Homer, men han prøver nu alligevel at reparerer en brødrister – hvilken han ikke skulle have gjort! Hver gang han trykker ned på knapper rejser han gennem tiden. Homer ved godt at selv den mindste bevægelse i fortiden kan ændre fremtiden. Op til flere gange laver Homer ballade i historien og det giver kun os seer nogle besynderlige scener.
(”Time and punisment”)

Det er ikke kun heksen i Hans og Grethe eventyret der spiser børn, men selveste personalet på Barts og Lisas skole.
Langsomt forsvinder eleverne på skolen og nogle af børnene undrer sig over hvorfor næste dags ret hedder noget med den forsvundne elev. Hvad skal man dog gøre når Rektor Skinner serverer klassekammeraterne som frokostret? (”Nightmare Cafeteria”)

Treehouse of horror VI:

Donuts…. Kæmpe donuts….. Ja, det kan kun være Homer der finder på at stjæle en kæmpe donut, som ikke engang kan spises. Desværre for ham bliver den kæmpemæssige figur der holder donuten levende og han kommer for at hente sin donut…. Og tage hævn. Men hvad skal stakkels Homer stille op når alle reklame figurer i byen bliver levende og hærger den? (”Attack of the 50 foot Eyesores”)

Hov hunden kan snakke og Bart bliver slået ihjel af Willie, det kan kun være et mareridt.
Bart vågner op efter dette mareridt, men han har ar på kroppen, tegn på at hans mareridt ikke helt har været en drøm.
I skolen har andre børn også haft lignende drømme. Ingen af forældrene vil fortælle noget, så hvad skete der egentlig med Willie? (”Nightmare on Evergreen Terrace”)

Alle undtagen Marge prøver at gemme sig når hendes 2 søstre kommer på besøg. Homer er som altid den dummeste til at finde et gemmested. Han prøver bag en reol, hvor han også finder ”the misty wall”, da han i desperation flygter der ind ender han i en 3D verden.
Her ser vi Homer computer animeret og til sidst ender han et sted som du ikke troede han ville !
(” Homer³ ”)

Treehouse of horror VII:

Der er lyde oppe fra loftet af… Er det mon et monster? Og hvorfor pokker fodrer dine forældre det med fiskehoveder? Det tænker Lisa og Bart nok!
De tager initiativet til at undersøge det når de er alene hjemme, pludselig er uhyret sluppen løs.
Er det Bart der har en ”evil twinbrother” og er det egentlig hans tvillingebror der er den onde? (”The thing and I”)

Lisa er den kloge i familien Simpson og denne gang er hun igen i gang med et projekt til skolen. Hun vil undersøge om tænder opløses i cola. Snart udvikles projektet til en miniatureby, hvor hun er Gud og Bart djævlen. Og hvad gør Bart som hævn for angrebet af miniature menneskernes flyvende tallerkner? (”The Genesis Tub”)

Det sker altid for Homer. Han bliver kidnappet af rumvæsner og ingen tror ham!
Denne gang gælder det om at redde verden fra invasion. De 2 intelligente rumvæsner forvandles nemlig til Bill Clinton og hans modkandidat Dole. De to rumvæsner vil sammen indtage planeten og lade alle mennesker være slaver. Nu er det op til Homer Simpson at redde verden – hvis han kan!
(”Mr. Kang goes to Washington”)

Treehouse of horror XII:

Kvaje sig kan han altid. En spåkone kaster nemlig en forbandelse over Homer efter han har ødelagt hendes ”kontor”. Alle dem han elsker vil opleve elendighed, Homer griner højlydt og tager det ikke seriøst, men når først Marge ligner den afskyelige snemand og Barts hals er længere end ham selv begynder Homer at se problemet i øjnene. Nu kan kun en alf hjælpe! (”Hex and the city”)

Hvem ville et have et hus der lavet ALT for en? The Simpsons takker i hvert fald ikke nej!
Her har maskinen Pierci Brosnans stemme, som charmer sig ind på Marge. Hvad Marge ikke ved er at maskinen er helt forelsket i hende, og mord ikke ligger i vejen for hans kærlighed til Marge. Se om Homer overlever! (”House of Whacks”)

Før eller siden skulle han medvirke i et af afsnittene… Harry Potter er med i denne del, hvor Bart og Lisa er elever på en skole for troldmænd. Her skal de stoppe den onde Lord Montymort.
Denne gang er det ikke Harry Potter der skal redde dagen, men Bart!
Men hvad gør man dog når han nu engang hjælper Lord Montymort

Der går ikke lang tid imellem de små smil på læberne, når man ser TREEHOUSE OF HORROR. Alle afsnit er sjove og opfindsomme. Vi får lidt af hvert at se… Hvor mange har måske set Homer med morderiske tanker før? Det kan være meget underholdene.

I det hele taget er The Simpsons en underholdende serie, som vi fleste har holdt af i mange år. Nu går rygterne på at den stopper efter denne sæson, hvilket jeg (og mange andre sikkert) ikke er glade for!

Jeg kan varmt anbefalde The Simpsons Treehouse of horror hvis du vil se familien Simpson fra en lidt anden vinkel!

BEMÆRK!!!! Den er tilladt fra 11 år BEMÆRK!!!!

Titel: The Simpsons TREEHOUSE OF HORROR
Original Titel: The Simpsons TREEHOUSE OF HORROR
Premieredato: 22. oktober 2002
Instruktør: Matt Groening
Skuespillere:
Spilletid: 88 min.
Selskab: Twentieth Century Fox & Gracie Film, sf-film, 2002
Genre: Humor
Link: http://www.thesimpsons.com


banner
Overskrift Højre Block
Undertrykkelsens...
Druk
Ratched
Bombshell
Officer og Spion
Fantasy Island
TIL SAMA
The Personal His...
Fremad
Rejsen til UtopiaKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...