Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Birds Of Prey
Birds Of Prey billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Spioner På Missi...
Undtagelsen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Super Mario Bros. Super Show! - 1.

14. oktober 2007 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar

The Super Mario Bros. Super Show! - 1. billede

Tv-serien om Mario og Luigi kan nu ses for første gang på dansk DVD. At den er fra 1989 ses tydeligt og tiden har været hård ved den. Desværre gør den dårlige overføring til DVD ikke tingene bedre.

The Super Mario Bros. Super Show blev vist i Tv tilbage i 1989 hvor Mario og hans venner styrede spilleverdenen, og satte en standard for hvordan man spillede computer spil. Ingen tvivl om at Den lille tykke blikkenslager og hans magre sidekick, har sat deres oliefedtede fingreaftryk på den moderne popkultur, og de har sat dem så godt og grundigt at de er umulige at vaske af.

The Super Mario Bros. fik grundet deres popularitet så deres egen Tv-show, og det er de første 3 afsnit i denne serie der er at finde på denne DVD udgivelse.

Tv-serien er en blanding af rigtig film med rigtige skuespillere, tilsat animationsfilm. Hvert afsnit starter med at man møder Mario (Lou Albano) og Luigi (Danny Wells) i deres kælder værksted hvor de også bor. Her fjoller de rundt, og i hvert afsnit får de besøg af en kendis, der var oppe i medierne på daværende tidspunkt. Løjerne bliver så afbrudt af en cirka 10 minutters tegnefilm med blikkenslagernes animerede eventyr. I disse små tegnefilm møder man alle Mario og Luigi’s venner fra videospillende. Efter tegnefilmen vender man tilbage til den rigtige film hvor Luigi og Marion afslutter deres løjer.

Følgende 3 episoder ar et finde på denne 1. DVD:

Den Nærsynede Fugl:
Da Paddehatten krydser landet af is, bliver han kidnappet af en gigant fugl, der tror han er fuglens manglende baby, og nu må Mario og Luigi redde deres ven.

Kong Mario af Cramalot:
Med hjælp fra troldmanden Merlin redder Mario Cramalot fra den onde Kong Koopa.

Mario i det vilde vesten:
Koopa the Kid har kidnappet Prinsessen og holder hende skjult. Da Mario og Luigi kommer for at redde hende, opdager de, at Koopa har udlovet en dusør på dem, og derfor er der mange der gerne vil have fingre i dem.

Tegnefilmen i hvert afsnit er hæderligt tegnede, og leder tankerne hen på de mange Japanske tegnefilm, der er på markedet. Alle de sjove karakterer fra spillene er med, og de forskellige eventyr foregår i de baner, man også kan spille i Mario spillene. Tegnefilmen er det der virker bedst i The Super Mario Bros. Show.
Til gengæld virker starten og slutningen på hvert afsnit knapt så godt. ”Kaptajn” Lou Albano der spiller Mario er tidligere wrestler, og det er bestemt ikke skuespil, der er hans stærke side. Heller ikke Danny Wells der spiller Luigi formår at få noget spændende ud af hans rolle, og det hele ender med en stor omgang rod og virkelig dårlige jokes, tilsat dåselatter for at der ikke skal være pinlig tavshed.
De 2 fjollehoveder får i hvert afsnit besøg af en kendis, der i 1989 var kendt af enhver. Her i 2007 er de fleste af deres gæster gået i glemmebogen, og derfor vil det for et nyt publikum slet ikke virke. For hvem er de folk der kommer på besøg?
I første afsnit er det blandt andet Baywatch stjernen Nicole Eggert der må stå mål med brødrenes lagkage komik.

Tiden har været hård imod The Super Mario Bros. Super Show, og derfor virker det hele knapt så spændende som det gjorde i 1989. Men hvis du dengang var stor fan af spillet og Tv-showet, så vil du måske finde lidt hygge ved et genkig med de 2 handlekraftige blikkenslagere.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

The Super Mario Bros. Super Show bliver vist i dets oprindelige Tv-format, og lyden er Dolby Digital. Man kan vælge at se den på følgende sprog: Dansk, Norsk og Svensk.

Billedet står ganske dårligt og farverne er udviskede. Ærgerligt at det ikke har været muligt at finde en bedre original kopi at lave DVD udgivelsen efter. Denne dårlige billede kvalitet gør også sit til at hele showet virker håbløs forældet.

Alligevel skal On Air Video have et skulderklap for at have udgivet The Super Mario Bros. Super Show, der for mange nok vil bringe nostalgiske tåre frem i øjenkrogen. For selvom den for et nyt publikum næsten ikke er værd at bruge tid på, så vil de gamle garvede Mario fans, nok kunne se den med en vis kitsch værdi i baghovedet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af On Air Video.

Titel: The Super Mario Bros. Super Show! - 1.
Original Titel: The Super Mario Bros. Super Show! - 1.
Premieredato: 1. oktober 2007
Instruktør: Steve Binder, John Grusd.
Skuespillere: Lou Albano, Danny Wells, Jeannie Elias, John Stocker, Harvey Atkin.
Spilletid: 60 min.
Selskab: 1989.
Genre: Familie
Mario og Luigi som de fremstår i starten og slutningen af hvert afsnit.
Mario og Luigi som de fremstår i starten og slutningen af hvert afsnit.
De små tegnefilm er klare højdepunkter i hvert afsnit.
De små tegnefilm er klare højdepunkter i hvert afsnit.banner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...