Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Uffe Holm Show

23. februar 2004 af Jesper Lund Nielsen

3 stjerner Skriv en kommentar

The Uffe Holm Show billede

Uffe Holm påråber sig titlen som champ på en scene, men kan han nu også holde hvad han lover? I ”The Uffe Holm Show” gør han et forsøg…

Uffe Holm, nok en af de mest fremtrædende stand up komikere på den danske scene pt. har valgt at følge trenden og udgive sit show på DVD. Ikke noget ondt i det, for når alle andre gør det, hvorfor så ikke også få en bid af kagen? Anyway, jeg smækkede DVD’en i, og lod mig underholde.

Lad mig nu lige først gøre det klart: Stand up ER bare bedst live. Der er ligesom ikke helt den samme intime stemning på en DVD der nu engang skal til, for at stand up rammer plet. Det har jeg i hvert fald ikke oplevet før Uffe Holm, og for nu at være ærlig, gjorde hans show heller ikke myten til skamme.

I 75 minutter prøver Uffe at piske en stemning op omkring et godt og (temmelig) velafprøvet emne: sex. Sex, sex, sex – hele tiden sex. Det er da også et taknemmeligt emne, men gud fader hvor bliver det ensformigt i længden. Lidt ligesom hans jokes, der er halvfesne og tynde i toppen, men ellers ikke på nogen måde under standarden af dansk stand up…

Tja, det skinner jo nok igennem at jeg ikke er så begejstret for al den plattenslageri af live optrædender, og The Uffe Holm Show leverer ikke noget, man ikke kunne være foruden. Lidt selvforherligende stolthed hænger ud af showet, hvor han næsten febrilsk higer efter tilskuernes accept og applaus. Bevares, det får han da også, men jeg kunne kun sjældent trække på smilebåndet over hans dans med sjofle ord. Jo, i starten af sjowet hvor man føler sig klar og i stemning, men efterhånden mister man interessen.

Uffe – lad nu være med at falde i den griske ligegyldige masseproduktion af liveshows på dåse. Det klæder ikke stand up. Tre stjerner kan der presses ud af dette her ligegyldige spild af penge, for af sin genre er The Uffe Holm show sørgeligvis nok en af de bedre udgivelser.

Ekstra Materiale

I en tid hvor der bare SKAL være noget ekstra materiale på en DVD har Uffe Holm valgt at fylde den resterende plads op med et kort og intetsigende interview med ham selv, hvor han viser sin ”menneskelige” værdier. Hm hm..

Desuden kan man finde samtlige af hans reklamespots på DVD’en, og det er jo lidt nytteløst når nu man allerede har tabt hjernen og investeret i skidtet!?

DVDen er venligst stillet til rådighed af ArtPeople.

Titel: The Uffe Holm Show
Original Titel: The Uffe Holm Show
Premieredato: 12. november 2003
Instruktør: Thomas Villum Jensen
Skuespillere: Uffe Holm
Spilletid: 75 min.
Selskab: Artpeople, 2003
Genre: Humor
Link: http://www.theuffeholmshow.dk


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...