Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

One Life
One Life billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Very Best Of The Muppet Show (DVD)

24. juni 2002 af Morten Eriksen

5 stjerner Skriv en kommentar

The Very Best Of The Muppet Show (DVD) billede

Så er der dømt total hygge og høj underholdning med Columbia/Tristar’s opsamlingsskive der bl.a. indeholder 2 hele episoder af ”The Muppet Show”.

Manden bag det fantastiske show var Jim Henson. Han skabte i tæt samarbejde med blandt andre (men mest) Frank Oz det originale, livsbekræftende og sjove TV show der blev sendt i perioden 1976-1981. Det blev til 120 afsnit fordelt over 5 sæsoner, og Mupperne er siden gået til filmen. Hvem har ikke deres personlige favorit blandt Muppet dukkerne?

Disken indeholder:
Mark Hamill "Star Wars" episode
Elton John episode
Et 50 minutters sammendrag fra forskellige shows
Of Muppets and Men: Making of The Muppet Show
Test Your Knowledge Quiz
Muppet Character Conceptual Drawings
Muppet Character Facts
Muppet Character Profiles
Access to Muppetworld website*

Mark Hamill “Star Wars” episode (episode 89) indeholder følgende sange og sketches:

Sang: "Rama Lama Ding Dong", A Shepherd & The Sheeps
Sketch: "Muppet Newsflash"
On Stage: Angus McGonagle & Mark Hamill "gargle" Gershwin
Sang: "Three Little Fishes"
Sang: "Six String Orchestra", Scooter med The Electric Mayhem
Sketch: "Pigs In Space -The Take Over" (Part 1), med Luke Skywalker, C3PO & R2D2
Sketch: ”Muppet Newsflash"
Sketch: "Pigs In Space -Landing On Koozebain" (Part 2), med Luke Skywalker, C3PO, R2D2, Chewbacca, Dirth Nader (Gonzo) & Angus McGonagle

Elton John Episode (episode 38) indeholder følgende sange og sketches:

Sang: “Crocodile Rock”, Elton John & The Electric Mayhem
Sketch: “Swedish Chef -Chicken With Ping Pong Eggs”
Sang: “Benny & The Jets”, Elton John & The Muppets
Sketch: “Veterinarian’s Hospital”
Sang: “Any Old Iron”, Kermit & Fozzie m.fl.
Sang: “Goodbye Yellow Brick Road”, Elton John & The Electric Mayhem
Sketch: “Pigs In Space -Fearful Attack Of Boredom”
Sang: “Don’t Go Breaking My Heart”, Elton John & Miss Piggy med The Electric Mayhem

Derudover et 50 minutter sammendrag af forskellige shows, herunder kendinge som ”Mahna Mahna”, Kermits sang ”It’s Not Easy Being Green”, Pigs In Space, Veterinarian’s Hospital, Muppet Lab, Chef og meget mere.

Fælles for de to shows plus sammendraget er, at sangene samt sketchene er strikket sammen med en handling der foregår back-stage og på scenen.

Of Muppets and Men: Making of The Muppet Show. Dette program på 51 minutter er helt sikkert det bedste ved denne DVD-udgivelse og det er værd at købe DVD’en alene på grund af det program. Vi får et kig ind bag forhænget og her fortæller Jim Henson os bl.a. at det tog et helt år for en ny dukkefører at blive god nok til at kunne føre en dukke i en af de større scener. Vi får bl.a. at vide, at stjernerne (her Roger Moore) var med til forberedelser og produktion i en hel uge. Vi ser bl.a. dukkeførerne under optagelserne til en af de mest komplicerede scener der blev lavet.

Test Your Knowledge quiz er en håndfuld spørgsmål om Mupperne. Svarer man rigtigt bliver man belønnet med et klip.

Muppet Character Conceptual Drawings er nogle af de tidlige skitser som der blev tegnet da idéerne til de forskellige dukker opstod.

Muppet Character Facts er lidt interessant information om showet. Her kan man bl.a. læse at crew’et fra rumskibet Swinetrek næsten kom ud i rummet da de optog et lydbånd som blev brugt som wake-up til astronauterne om morgenen i et rumskib ”Coumbia” november 1981.

Muppet Character Profiles er lidt om “skuespillerne” Kermit The Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo og Animal. Der kan ses et klip med hver.

DVD specifikationer:

Det er en engelsk DVD udgivelse i PAL og den er derfor region 2 kodet. Den kan derfor uden problemer afspilles i DVD-afspillere købt i Danmark. DVD’en er hverken tekstet eller dub’et. Billedet er i det originale format 4:3 og billedet står flot. Lyden er originalt i mono, men er her remixet til stereo. Menuerne er farvestrålende still-billeder uden lyd. Prisen ligger på kr. 199,- og kan købes i detailhandlere/web-shops der handler med importerede DVD film.

En del af espisoderne har tidligere været udgivet på VHS (dog aldrig i Danmark), men det blev aldrig til en eneste udgivelse i Laserdiskens levetid. Med DVD’ens indtog er der åbnet op for et meget bredere udvalg og nu er der endelig sket noget på den front. Det amerikanske selskab TimeLife har i et stykke tid haft en handelsaftale med Jim Henson Home Entertainment om udgivelse af indtil videre 10 DVD skiver (region 1) med 3 fulde afsnit på hver, personlig introduktion til hvert afsnit af Jim Hensons søn Brian Henson samt ekstra guf. Disse DVD skiver har man kunnet bestille fra TimeLife’s web-shop hvis man vel at mærke har adresse i USA. Hvis ikke, ja så er det altså ærgeligt, da de kun sender indenrigs. Undertegnede har dog via privat forbindelse erhvervet dem. MEN nu er der godt nyt. Jim Henson Home Entertainment har efterfølgende indgået en aftale med Columbia/Tristar om at udgive i alt 20 DVD skiver. Og da vi snakker om Columbia/Tristar, så vil disse titler være tilgængelige via import (og skal derfor ses med en DVD-afspiller der kan afspille region 1 udgivelser). Ud fra de covers der er tilgængelige på nettet, så lader det til, at i hvert fald de første to volumes er identiske med TimeLife udgivelserne. Hvis planerne holder stik, så vil halvdelen af de i alt 120 afsnit snart være tilgægelige på DVD. Længe leve DVD mediet!

Mupperne har siden den gang showet kørte haft hård konkurrence med alle de fjernsynskanaler og underholdningstilbud der er kommet til siden. The Jim Henson Company har derfor udviklet sig og har lavet shows som f.eks. ”Fragglerne” og ”Bjørnen i Det Blå Hus”.

”The Muppet Show” er uden tvivl et af de mest originale TV-shows der holder den dag i dag. Det hele er 100% gennemført, ligefra detaljer i baggrunden til dukkernes bevægelser og ikke mindst komikken i det der sker i showet. Det er fed humor. Sangene er ørehængere der kan lyttes til igen og igen. Mange af de stjerner der har gæstet show’et er dog knap så kendte i Danmark, men det gør det ikke mindre fornøjeligt. Det er simpelt hen fænomenalt.

”The Very Best Of The Muppet Show” er en glimrende udgivelse med lidt af hvert der dog ikke dækker behovet for de store fans, men det er indtil videre den eneste DVD hvor man kan finde making of-programmet! Så den kan derfor anbefales til både fans samt dem der synes om Mupperne i al almindelighed.

Titel: The Very Best Of The Muppet Show
Original Titel: The Very Best Of The Muppet Show
Premieredato: 11. marts 2002
Instruktør: Peter Harris
Skuespillere: Jim Henson, Frank Oz
Spilletid: 150 min.
Selskab: Jim Henson Home Entertainment, Columbia/Tristar 2002
Genre: Familie
Link: http://www.henson.com
Hovedmenuen.
Hovedmenuen.
Elton John spiller med The Electric Mayhem.
Elton John spiller med The Electric Mayhem.
"Mahna, Mahna"!
"Mahna, Mahna"!


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...