Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Wedding Planner (DVD)

2. januar 2002 af Mia Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

The Wedding Planner (DVD) billede

Mary Fiore er en succesrig bryllupsarrangør, og lidt af en kontrolfreak. Hun har så travlt med at planlægge andres kærlighedsliv at hun fuldstændig glemmer sit eget, Men så møder hun Steve Edison...

Mary Fiore (Jenifer Lopez) spiller en smukker bryllupsarrangør der går meget op i sit job. Næsten for meget hun kan godt lide at have kontrol over tingene, og kører hele sådan en bryllupsfest i stiv arm. Hendes anbefalinger flyver rundt og hurtigt får kommer hun til at tænke på et bryllup som hun bare må have. Hun går ind til hendes chef og siger at hun vil være medejer at firmaet hvis hun kan hive denne fest hejm. Dette bliver aftalt og inden længe får Mary sin vilje og de store planer flyver om ørene på os.

Mary går så meget op i sit job at hun ikke har tid til at tænke på sit eget kærlighedsliv. Hun er perfektionist til fingerspidserne og en dag hvor hun er på vej hen til hende bil i sine Gucci sko, kommer hun til at sidde fast i et kloak dæksel. Inden hun ser sig om kommer hun galt af sted, ved at en taxi chauffør er mere interesseret i sin is, og kører ind i en holdende skraldespand og denne triller ned af bakken hvor smykke Mary stadig bakser med sin ene sko. Heldigvis kommer den smukke Eddie hende til undsætning. Han er børnelæge og indlægger Mary på hans afdling med en hjernerystelse. Da Mary vågner, bliver hun meget forelsket i Eddie, og de beslutter sig til at gå i tivoli om aftenen…

Næste dag da hun skal mødes med kvinden hvis bryllup hun er ved at arrangere, skal hun med hende og hendes forlovede på danseskole, der bliver Mary præsenteret for en meget flot mand og til både hendes og hans store overraskelse er det Eddie, som her kalder sig Steve. Heldigvis ringer den vordende brud mobiltelefon og de to Mary og Eddie/steve er nød til at danse sammen, Steve har hvis nogle ting der kræver en forklaring….

Jenifer Lopez er gået til filmen og det klarer hen faktisk ganske godt vil jeg sige. Vi har jo set hende i film som The cell og U- turn , men denne gang skulle det være noget den mere romantiske genre. Hun spiller rollen som Mary godt, og det er rart at se for mig nye ansigter i filmverdenen. Hun gør det godt, og hun kan godt lave flere af den slagt film efter min mening.

Matthew McConaughey spiller den harmerende forlovede som ingen kan stå for. Han er den søde og smukke dreng, som ryger lige ind i pigehjerterne. Rollen han spiller i denne film giver ham ikke meget. Han spiller da okay, men ikke bedre end så mange andre kunne have gjort. Lopez og McConaughey er derimod et godt film-par, de udgør et rigtig godt team. Dem kan vi godt tåle at se en anden gang, i samme genre.

Instruktøren Adam Shankman er en af de mere kendte instruktører, han har endnu engang lavet en ok film, som jeg tror de fleste piger især vil synes godt om. Denne film er en komisk og sjov film.
Vi har før set Adam shankman i ”Mission to Mars” og She´s All That”, dette er bla. Nogle af de film han har stået for, men der er mange flere i rækken.

The Wedding Planner er en ok film, den mangler dog noget for at nå toppen, det er en helt klar tøsefilm som er en sød historie om besværlig kærlighed og følelser der får frit løb, og der ikke er til at kontrollere. Og hvad kan jeg ellers sige kærlighedens veje er ransagelige, så hvis du er nyforelsket og i søndag på sofaen humør er wedding planner da klart en film for dig….God fornøjelse.

Titel: The Wedding Planner
Original Titel: The Wedding Planner
Premieredato: 3. januar 2002
Instruktør: Adam Shankman
Skuespillere: Jenifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson, Justin Chambers, Jydy Greer, Alex Rocco.
Spilletid: 102 min.
Selskab: Intermedia films, Tapestry films
Genre: Romantik
Link: http://www.wedding-planner-movie.com/
Mary er lige blevet reddet af børnelægen Eddie
Mary er lige blevet reddet af børnelægen Eddie
Den allerførste dans...
Den allerførste dans...
Mary og Steve/Eddie med en statue der skal bruges til brylluppet.
Mary og Steve/Eddie med en statue der skal bruges til brylluppet.


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...