Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

The Who – The Vegas Job

20. september 2006 af Søren Falgaard

3 stjerner Skriv en kommentar

The Who – The Vegas Job billede

Tresser-Rockgruppen The Who samles i 1999 på den store scene i Las Vegas og leverer deres største hit

Det må have været lidt af en begivenhed, da The Who gik på scenen i 1999 for at fyre deres storhits af for en pakket sal og for det publikum, der kunne følge koncerten over nettet. Pixelon.com havde arrangeret det storstilede arrangement, som folk dermed kunne følge direkte over nettet.

Således er det lige dele nostalgi og mediestunt, der mødes i arrangementet fra Las Vegas. Koncertudgivelsen har undertitlen ”Reunion koncert”, hvilket i sig selv synes velvalgt, da gutterne ikke havde spillet sammen siden midtfirserne.
Med udgivelsen af DVDen her er der mulighed for fra hjemmebiografen at give sig selv en oplevelse af, hvordan det populære band gav deres koncert.

Koncerten fungerer ganske godt på trods af, at bandet ikke havde spillet sammen i en periode på omkring femten år – så her må det gælde for rockbandet, som det gælder for et menneske, at har man først lært at køre på cykel eller spille sammen, glemmer man det aldrig igen.
Roger Daltrey er den karismatiske forsanger, der med sin stadigvæk godt fungerende stemme tager publikum med på en rejse igennem THe Whos univers. Bag ham opleves Pete Townshend med sit legendariske Guitarspil, der som altid er en oplevelse. John Entwistle giver den backing, der skal til, mens Kenny Jones (den legendariske trommeslager for bandet i de unge år, Keith Moon, døde 1978) fører trommestikkerne til de kendte sange.

Stemningen ved koncerten er godt kørende, og således virker koncerten levende, også hjemme fra sofaen, med mindre man da er virkelig fan og må rejse sig og luftguitarspille eller synge med på de rebelske sange.
Men i det store hele kan alt dette ikke ændre på, at koncerten alt i alt er mere nostalgi end nutid, for f.eks. er forsanger Daltrey knap så vild, som han var i de unge dage, hvor mikrofonen virkelig blev svinget rundt i alle kroge af salene, bandet spillede i.
Men når sange som ”My Generation” og ”The Kids Are Alright” synes stemningen af rebelskhed alligevel at slå lidt til om ikke andet, så genopleves en stemning, som de heldige, der har hørt bandet live, sikkert vil nyde.

The Who – The Vegas Job er således en god udgivelse som tidligere eller nuværende fans af bandets musik og stemning vil nyde til fulde. Dertil kommer, at musikken i sig selv stadigvæk fungerer og appellerer til folk med sans for gode karakteristiske sange. Så er du til tresserrebeller, Daltreys stemningsladet sange og Pete Townshends guitarspil er DVDen anbefalelsesværdig.

Desværre vil de virkeligt nostalgihungrende være skuffet over at opleve, at bonusmaterialet på DVDen er en meget tynd kop te med en række ligegyldige interviews, der ikke er andet end et par meget små intetsigende interviews med Daltrey og Entwistle. Dertil kommer en introduktion til Pixelon.coms historie, der ikke har megen interesse for den normale danske seer af produktionen.

Tracklist:
1. I Cant Explain
2. Substitute
3. Anyway Anyhow Anywhere
4. Pinnball Wizard
5. See Me Feel Me
6. Baba ORiley
7. My Wife
8. 5.15
9. Behind Blue Eyes
10. Who Are You
11. Magic Bus
12. Wont Get Fooled Again
13. Kids Are Allright
14. My Generation
Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Bros..

Titel: The Who – The Vegas Job
Original Titel: The Who – The Vegas Job
Premieredato: 22. august 2006
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...