Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Training Day

16. november 2001 af Mia Vildbrad

5 stjerner Skriv en kommentar

Training Day billede

”Du må selv finde ud af, om du er et får eller en ulv. – Om du i aften helst vil være ”6 feet under” eller om du vil være hjemme hos lillemor. Citat fra Alonzo til Jake…

Amerikas mest belastede kvarterer med narko og bandekrige er hverdag for nogle af Amerikas hårdeste strømere. Krigen udkæmpes også mellem banderne og de meget hårde narko betjente, og det kunne ende galt…
Jake Hoyt (Ethan Hawke) er en meget ambitiøs og ung politimand. Han har fået til opgave at bevise hvad han virkelig duer til. Han har kun 24 timer til at bevise overfor din hårde makker Alonzo Harris (Denzel Washington) at han kan klare det meget hårde arbejde i marken, blandt narkomaner og bandekrige.
Alonzo der spiller den erfarne politimand, som mener loven er til at lave om på, eller også laver man sine egne regler.
Jake skulle møde op til mønstring den første dag, men tidligt om morgenen ringer Alonzo og beder ham møde op på en cafe i nærheden, for mønstring er kun for det bløde drenge…
På cafeen sidder den meget hårde Alonzo og læser avis, Jake siger høfligt godmorgen, men bliver hurtigt bedt om at holde mund, for det eneste han ser humoristisk hver dag er at få lov at læse hans avis i fred og ro. Herefter starter træningsdagen virkelig, og Jake kommer ud for at møde lidt af hvert. Bla forventes det af ham at han både vil drikke øl, og ryge pot i tjenesten, for en hver narkobetjent med respekt for sig selv har vel prøvet at bruge narko.
Jake skal nu i løbet af et døgn revidere sin motivation for at være narkobetjent, for hans liv vil aldrig blive det samme igen. Han skal finde ud af hvorledes man bliver respekteret blandt sorte, når man selv er en hvid mand. Og det kan være en både svær og til tider håbløs opgave….

Denzel Washington spiller simpelthen suverænt godt, han gør det godt som ”tough guy”. Hans roller er meget overbevisende og det er rart at se ham som andet en bare helten. Jeg kan godt lide måden rollen skal spilles på, og jeg mener at valget Denzel Washington er perfekt. Han gør det godt som skurk. Denzel Washington har efterhånden spillet med i mange film, det er blevet til ca fyrre, og jeg vil sige at denne film klart står på min top 5 over hvad han har lavet. Denne film lever bestemt op til både ”Hurricane” og ”The Bone Collector” som er blandt mine filmfavoritter

Ethan Hawke spiller den ambitiøse, meget professionelle og regelrette unge mand Jake Hoyd. Han er gået ind i denne rolle som om han aldrig har lavet andet. Han gør filmen meget spændende, og viser virkelig hvad det vil sige at blive respekteret i et meget barskt bandemiljø hvor en hvid mand ikke er populær. Det klarer han til UG. Ethan Hawke kender jeg ikke så meget til, trods det at han har lavet omkring 30 film. Dog glæder jeg mig til at se mere til ham i fremtiden, for det her kan han godt være bekendt.

Instruktøren Antoine Fuqua har her præsteret at lave en rigtig god og spændende film. Og jeg er ikke i tvivl om at denne film, bliver stor i de danske biografer. Antoine Fuqua er ikke en kendt Instruktør, da han har gjort mest i musikvideoer og reklamefilm, og her er han til gengæld en meget efterspurgt mand. Men jeg kan da også nævne at han står for film som ”Bait”.

Training Day er en rigtig klassefilm, som bør ses i biografen. Den er alt i alt en god og barsk film, hvor man virkelig for et godt indblik i hvad der sker i de hårde bande miljøer rundt omkring i storbyernes gader og stræder. Hvor Narko og voldtægter er hverdag, og det er ikke altid noget der bliver gjort noget ved. Jeg siger gå ind og se denne film, den er alle pengene værd.

Titel: Training Day
Original Titel: Training Day
Premieredato: 16. november 2001
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger, Cliff Curtis, Snoop Doggy Dogg, Macy Gray, Eva Mendes, Charlotte Ayanna.
Spilletid: 120 min.
Selskab: Warner Brothers, Outlaw Productions, NPV EntertainmentWarner Brothers Us, Sandrew Metronome
Genre: Drama
Link: http://www.trainingday.warnerbrothers.com
Alonzo fotæller Jake hvordan reglerne skal brydes
Alonzo fotæller Jake hvordan reglerne skal brydes
Alonzo spørger en køber om hanvil hjem eller i fængsel
Alonzo spørger en køber om hanvil hjem eller i fængsel
Jake sidder i kortspil men en flok bandemedlemmer
Jake sidder i kortspil men en flok bandemedlemmer


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...