Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Traktor Tom 6 – Båt hjælper til og andre historier.

1. september 2005 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Traktor Tom 6 – Båt hjælper til og andre historier. billede

Traktor Tom fra Grønhøjgård og alle hans venner på nye eventyr i 5 spændende afsnit af den populære animationsserie.

Traktor Tom 6, Indeholder 5 spændende og farverige episoder.

Episode 1: Båt Hjælper til.
Båt elsker at arbejde sammen med Traktor Tom på Grønhøjgård... men Båts hjælp er ikke altid lige effektiv.
Båt hjælper Tom med at se efter dyrene, men det ender snart i ren kaos, da Båt lader en port stå åben, og fårene slipper fri. Først efter endnu et par uheldige episoder, bliver fårene gennet ind igen. Båt vil gerne hjælpe Tom med alt, hvad han kan. Deres første opgave er at hjælpe Fie med at rive en gammel pæl ned, men Båt kommer i stedet til at rive en stolpe til Mads’ nye plankeværk ned. Bedre går det heller ikke, da Båt kommer til at tippe en hel trailerfuld af træstammer over det hele. Det er dråben, der får Tom til at beslutte sig for, at han nok hellere må arbejde alene. Men det går snart op for Tom, at det ikke er nær så sjovt. Tom og Båt slår sig sammen igen, og Fie får dem til at genne fårene sammen. Og sikke et team!

Episode 2: Den nye fodbold.
Åh-Åh! Fårene er i gang med en vigtig fodboldkamp, da Tom kommer til at køre over deres bold. Nu gælder det bare om at finde en ny fodbold - hurtigst muligt!
Det er en dejlig dag på Grønhøjgård, og Tom pløjer særligt hurtigt i dag, så Fie kan nå at se dagens store fodboldkamp på tv. Fårene spiller deres helt egen fodboldkamp med Vuf som dommer, men den bliver afbrudt, da Tom kommer til at køre over deres bold. Tom er frygteligt ked af det og går i gang med at lede efter en ny bold. Efter at have gennemrodet en affaldskurv, en høstak og en gammel sæk er Tom lige ved at give op. Som om det ikke var nok, punkterer Tom også et dæk! Heldigvis ved Fie, hvordan man lapper et dæk, og det går op for Tom, at han kan give den flade fodbold den samme behandling. Så kan fårene alligevel spille deres fodboldkamp færdig!

Episode 3: Gemmeleg.
Det er en dag fuld af sjov og ballade på gården, men da Fræs sætter sig fast, er det tid til at finde Traktor Tom.
Tom og Båt hjælper Fie med at fodre dyrene. Bagefter beslutter Fie, at det er tid til at tage sig en velfortjent fridag. Mens Fie læser i sin bog, beslutter køretøjerne sig for at lege gemmeleg. Dyrene leger også med, og det er svært for Vuf at finde dem alle sammen – altså til han begynder at lede i huset! Tom er ikke særlig god til at gemme sig, så han klemmer sig ind mellem halmballerne. Og Fræs er så opsat på at gemme sig bag staldene, at han kommer til at sidde fast på en mur. Ingen kan finde Tom, og selv om alle er sammen om at hive i Fræs, kan de ikke få ham ned fra muren. Til sidst kommer Tom endelig frem fra sit skjulested og giver en hånd med – og dagen er reddet!

Episode 4: Uden for rækkevidde.
Landarbejderen Mads er strandet på taget og koen Muh sidder fast i et træ. - Sikke en uheldig dag på Grønhøjgård.
Fræs og Mads er ude på engen og spise frokost, mens Tom har travlt med at stable høballer. Fræs spiller Tom et puds og får ham til at blæse så højt, han kan, i sit horn, at han letter. Det ender desværre med, at en høballe sidder fast oppe i et træ. Mens Tom desperat prøver at finde ud af, hvordan han skal få høballen ned, bliver situationen bare forværret, da endnu en høballe, fugleskræmslet og selv koen Muh kommer til at sidde fast oppe i træet. Også Mads får sin sag for, da katten Mivsen klatrer op på taget. Mads kravler op for at redde Mivsen, men Fræs laver ulykker, og det betyder, at der ikke er nogen stige, så Mads kan komme ned. Først da Tom og hans venner stikker hovederne sammen, får de alle ned.

Episode 5: Belønningen.
Fie lover alle en belønning, hvis de bliver helt færdige med arbejdet på gården. Fræs vil gerne være den første, der får sin belønning - indtil han finder ud af, hvad det er.
Det er tidlig morgen på gården, og Skramle har arbejdet ekstra hårdt for at blive færdig med hvedehøsten. Fie udlover en dejlig belønning, når de bliver færdige, og snart konkurrerer alle med hinanden og skynder sig for at blive færdige med deres opgaver. Båt og Dora vil gerne give hestene lidt motion, men de vil meget hellere spise gulerødder hele dagen! Fræs, Tom og Skramle finder snart ud af, at den bedste måde at blive hurtigt færdig med sine opgaver på er at arbejde sammen som et hold. Fie og Mads belønner dem ved at give dem alle sammen en grundig vask – næppe den belønning, som Fræs havde håbet på!

5 herlige afsnit med vores allesammens traktor Tom. Den lille røde traktor fra Grønhøjgård.
Traktor Tom kan ses af alle fra 1 år og opefter. Dog rammer den helt sikkert plet når man er en 3-4 år. Her er masser af landbrugsmaskiner og søde dyr, der nok skal tilfredsstille selv den mest kritiske seer i den aldersklasse. Er man derimod meget stører så bliver man hurtigt irriteret over den halvdårlige animation og simple billedopsætning. Dette bliver hurtigt kedelig med voksen briller på, men set fra børneperspektiv så er det netop denne simple præsentation af historien der virker. Der er ingen forvirrende detaljer og løse ender. Alt bliver serveret på et sølvfad og børnene elsker det. Derfor er traktor Toms eventyr ideelle til de mørke efterårsaftner hvor familiens mindste skal underholdes med lidt dvd-guf.

De Danske stemmer er også fine og passer godt ind i Toms univers. Der er danske stemmer af Zacharias Grassme, Pauline Rehne, Marie Schjedal, Jens Jacob Tychsen, Niels Weyde. Og den danske instruktion bliver ledet af Kenny Andersen.

Der er intet ekstramateriale på DVD’en.

Filmen er venligst udlånt af K.E. Media.

Titel: Traktor Tom 6 – Båt hjælper til og andre historier.
Original Titel: Traktor Tom 6 – Båt hjælper til og andre historier.
Premieredato: 25. august 2005
Instruktør: Jerry Hibbert.
Skuespillere:
Spilletid: 56 min.
Selskab: Contender Entertainment Group. 2004.
Genre: Tegne- og animationsfilm



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...