Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Transporter 3

27. maj 2009 af Jesper Hintze Vildbrad

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Transporter 3 billede

Eksplosiv biljagt, med nye mirakuløse/muskuløse stunts. Et action brag der forstummer med vag punchline på replikkerne.

En særdeles hårdfør Frank Martins (Jason Statham) gode renommé, som særdeles behændig chauffør med ustandselige hastighedsovertrædelser tiltrækker en dårlig deal.
Efter sin sædvanlig fisketur med politikommissær Tarcani (François Berléand), har Frank Martin i al ensomhed tændt op i pejsen i sin luksuriøse villa, lige indtil en mørk audi torpederer væggen, og ensomheden er brudt. Franks ven Malcom Manville (David Atrakchi) sidder ved rettet, og trænger til øjeblikkelig intensiv lægehjælp. Ambulancen ankommer kort efter. Malcom prøver ihærdigt at få stoppet processen, idet han peger på sit håndled. Et stor metal armbånd lyser svagt. På bagsædet af audien, ligger en ung rødhåret kvinde, Valentina (Natalya Rudakova). Lettere omtåget vågner hun. Og pludselig går det op for hende at Malcom mangler. Hun peger på sit eget armbånd, identisk med hans. Med et ringer klokkerne for Frank, at armbåndet er ”lænket” til bilen, og hvis afstanden bliver overskredet med eks antal meter, kaboom.
Frank løber ud mod ambulancen, men forgæves, den er kørt, og eksplosion tegner nattehimlen.
Frank bliver efterfølgende slået ned bagfra, og vågner fastspændt og med samme armbånd på håndleddet et andet sted. Han er faldet i kløerne på den skumle miljøaktivist Johnson (Robert Knepper), som nu har tvunget Martin til at overtage Malcom´s job som chauffør.
Samtidig har Johnson sendt tre jakkesæt til at overtale den ukrainske minister til at underskrive papirer, for 8 tankskibe til at fortsætte deres kurs, over landegrænsen til Ukraine/Rusland. Tankskibene er fyldt med dødsens giftig affald.
Frank Martin er igen på farten, med en pakke i vognen, der skal afleveres i Budapest, og med den mystiske og få mælte Valentina i medpassagersædet.

Filmen har flotte og mirakuløse stuntafviklinger undervejs, men den mister sit publikum, i de meget lidt besnærende replik udvekslinger. Blandt andet en ucharmerende ping-pong oplæsning af lækre madretter, som de hver især ”tænder” på. Og at den meget næsten parodiske hårdkogte, Frank Martin, falder for den noget kluntet Valentina, spillet af Natalya Rudakova, der bestemt ikke leverer varen, virker alt andet end troværdigt. Det er Jason Statham og François Berléand der trækker læsset, med hver deres stilart som skuespillere.
Transporter 1 var bestemt seværdig, 2´eren har jeg ladet mig fortælle var tålelig. Nu er der ikke mere saft på suppen, med denne henkogte sag, der mangler humor, og intelligente “samtalekøkkener”.

Dvd´ens ekstra materiale indeholder en lille trailer kavalkade, derudover intet, hvilket falder i god overensstemmelse med filmens niveau.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Transporter 3
Original Titel: Transporter 3
Premieredato: 7. april 2009
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berléand, Robert Knepper, Jeroen Krabbé, Alex Kobold, David Atrakchi, Eriq Ebouaney
Spilletid: 109 min.
Selskab: Digital Factory/Europa Corp./2008
Genre: Action
Link: http://transporter3film.com/


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...