Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Call Of The ...
The Call Of The Wild billede

A Beautiful Day ...
The Invisible Man
Emma
Fremad


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Trolls på verdensturné

2. juli 2020 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Trolls på verdensturné billede

“Trolls på verdensturné ” er fyldt med fest og farver, men drukner i klicheerne.

Man ved aldrig, hvad man kan forvente fra DreamWorks animation. Til tider er det smukke fortællinger såsom deres kæmpe succes ”Sådan Træner Du din Drage” og andre gange er det ”Boss Baby”, som havde til formål at underholde det yngre publikum. Dog fik de stor succes tilbage i 2016, da de udgav animationsfilmen ”Trolls” med en masse musik. Især Justin Timberlakes ” Can’t Stop The Feeling” blev et kæmpe popnummer. Nu er de så tilbage med efterfølgeren, hvor troldene finder ud af, at der er andre trolde i deres lille verden.

Poppy ( Stine Bramsen) og Kvist ( Tim Schou) lever trygt og harmonisk i deres popverden, hvor dagen består af sang, dans og en masse kram. Dog har dronningen fra rockverden, Barb ( Lise Baastrup) tænkt sig at ødelægge denne harmoni og vil have alle trolde til at lytte til rockmusik. Poppy finder hurtigt ud af, at der er andre trolde end dem selv. Alt fra coutry, klassisk, rock og sågar også hip-hop. Og der skal naturligvis være plads til alle trods forskellighed.

I den danske version har de fået nogle gode og solide sangere med til dette projekt. Det giver bestemt filmen et løft, at kunne rocke med til Katrine Falkenberg synge højlydt – en rolle originalt spillet af den amerikanske popstjerne, Kelly Clarkson. Også Szhirley er god i hendes lille birolle som Dronning Essence. Der er bestemt skruet op for det musikalske ambitioner, og DreamWorks har haft fokus på at introducere alt slags musik til et nyere publikum.

Så hvad er der galt med ”Trolls”? Jo, det bliver simpelthen for klichefyldt. Alt fra den samme sang om forskellighed og hvordan vi skal enes. Selvom animationen er farverig og underholdende, som bliver historien meget forudseligt, og vi har jo gennemskuet slutningen på forhånd. Bevares, filmen er heller ikke lavet til denne anmelder. Derfor kunne de godt have gjort mere, for at få alle målgrupper med – men det er nok en film berettet til sit yngre publikum, der sikkert vil have det sjovt med at synge og danse til reggaton.

”Trolls på verdensturne” er fyldt med sjove og underholdende karakterer med gode sange – både coverversioner og originale. Desværre drukner historien i klicheerne, som vi er vant til at se fra børnefilm, og derfor falder tonerne til jorden.

Titel: Trolls på verdensturné
Original Titel: Trolls World Tour
Premieredato: 2. juli 2020
Instruktør: Walt Dohrn
Skuespillere: Stine Bramsen, Tim Schou, Lise Basstrup, Jesper Binzer, Mathias Klenske, Rasmus Botoft, Szhirley, Katrine Falkenberg
Spilletid: 91 min.
Selskab: DreamWorks Animation, UIP, 2020
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Sagen Collini
Luna og den magi...
Spioner på Missi...
Unhinged
Familiefesten
Peninsula
Mælkekrigen
Dolittle
Wild Rose
Den Gode HustruKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...