Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Underworld - Awakening

7. august 2012 af Helle Perrier

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Underworld - Awakening billede

Vampyren Selene er atter klar til at uddele øretæver til alle dem, der kommer på tværs.

Underworld - Awakening er den fjerde film i Underworld-serien. Det er endnu en gang Kate Beckinsale, der trækker i det stramme lædertøj i rollen som vampyren Selene, der er god til at uddele tæsk til de lede varulve.

Historien er kort fortalt den, at Selene vågner efter tolv års nedfrosset søvn. Hun får fortalt, at der stort set ikke er flere vampyrer tilbage og at varulveracen menes at være helt uddød. Menneskeheden har indledt en krig mod de to racer, og ser ud til at have vundet. Selene undslipper fangenskab og nu er det hende, der må lede kampen mod mennesket.

Selv om vi ikke er oppe i blockbustergenren her, så har man alligevel formået at holde en meget konsekvent stil i underworldfilmene. Som i de andre, kan der ikke sættes en finger på det visuelle udtryk og de effekter der er, er virkelig flotte – især på blu ray og med et anstændigt fjernsyn, er Underworld Awakening en fest for øjnene. Der er sikkert også mange drenge, der finder brændstof til fantasien, når Beckinsale hopper rundt i sit stramme lædersæt, selv om hun nærmer sig de fyrre.
Kampscenerne er rigtig gode og ikke mindst velbelyste, så man rent faktisk kan se hvad der foregår – noget andre film kunne lære en del af.

Man forsøger efterhånden, at gøre Underworld-filmene til en episk, sammenhængende fortælling. Derfor har der også i de tidligere film været en lidt rodet historie med mange tråde og usammenhængende ting, måske fordi man ville for mange ting. Der er blevet strammet en del op i Awakening, og den fremstår overraskende klar i sin narration i forhold til forgængerne. Dog skal man se langt efter karakterudvikling og egentlig indholdsmæssig dybde.
Men det er en god actionfilm, ingen tvivl om det. Man hopper med på historien uden at stille for mange spørgsmål og heldigvis er der meget få steder i filmen, hvor der er stilstand. Filmen er i næsten konstant bevægelse, og Selene springer naturligvis rundt og hakker løs på fjenderne i tide og utide. Det er som det skal være.

Er man fanf af Underworld-serien vil man nok ikke blive skuffet, med mindre man har sat urealistisk høje forventninger til filmen. Uden at kunne leve op til den første film i serien er den stadig mange gange bedre end eksempelvis film nummer to, Evolution, og noget kunne tyde på, at vi ikke har set det sidste til serien. Det er solid action i et gammelkendt univers, og kender man ikke Underworld-serien, så bør man se de gamle først.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sony

Titel: Underworld - Awakening
Original Titel: Underworld - Awakening
Premieredato: 3. september 2012
Instruktør: Måns Mårlind
Skuespillere: Kate Beckinsale, Stephen Rea, India Eisley
Spilletid: 88 min.
Selskab: Sony, 2012
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...