Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Underworld: evolution

10. marts 2006 af Ole Jessen Hansen

3 stjerner Skriv en kommentar

Underworld: evolution  billede

Kampen imellem Varulve og Vampyrer er i gang igen, med smukke Kate Beckinsdale i det absolutte centrum.

Den århundrede gamle strid imellem varpyrer og varulve er blusset op. Selene (Kate Beckinsdale) er en vampyr, der har skiftet side fra vampyr til varulv, da hun fandt ud af at vampyren Victor (Bill Nighy) stod bag nedslagtningen af hendes familie. Hun har nu slået sig sammen med Michael (Scott Speedman) en hybrid imellem en menneske og en vampyr, som hun også har fået varme følelser for. De er begge jaget vildt, både af vampyrer og mennesker. Vampyren Marcus (Tony Curran) er på jagt efter Selene. Hun bærer uden at vide den, nøglen til den viden Marcus skal bruge, for at sætte sin bror William på fri fod. Han er på grund af sin ekstem voldelige karakter, blevet låst inde i en kiste, og har været det i flere århundreder. Selene opsøger en mand der kan hjælpe hende med at forstå, hvorfor Marcus har brug for den viden hun indeholder. Hun opsøger Adrian Tanis (Steven Mackintosh) der er en bortvist historiker. Han fortæller at nøglen til den hele, ligger hos Alexander Corvenius (Derek Jacobi) – det viser sig nemlig at han er far til Marus og William.

Selene´s opgave bliver nu at forhindre at Markus og William bliver genforenet, da det betyder kaos på jorden. Hun har en tro følgesvend i Michael – og de fortsætter sammen kampen imod underverdenen.

”Underworld: Evolution” er en fortsættelsen af filmen ”Underworld” fra 2003. Og når jeg skriver fortsættelse, så mener jeg det bogstaveligt, for man bliver smidt direkte ind i, hvor den første film sluttede. Hvilket i mit tilfælde var noget rigtigt møg, da jeg ikke havde set den første film. Så til dem der gerne vil se denne film, men heller ikke har set den første film i serien, er der ingen vej uden om: ind i den lokale Blockbuster og leje den første film. Så er du i hvert fald bedre klædt på end jeg var.

Men ca. 45 min. inde i filmen lykkedes det mig at se plottet. Og lad mig sige med det samme: Filmen tilhører Kate Beckinsdale i rollen som Selene. Hun er en super smuk, super sexet kvinde, der bærer en latexdragt med stor ynde. Hun er en kvindelig Batman, bare meget bedre.

Filmens manuskript er ikke forfærdeligt tykt, men hvad historien mangler, har den til fulde i special effects. Lyd og billede er rigtigt godt, og den er som skabt til DVD-afspilleren og fladskærmen, når den kommer til sin tid. For hvis ikke man er hardcore Underworld-fan, kan man godt vente til den kommer på DVD.

Der er flere gode skuespiller præstationer i filmen. Specielt var det sjovt for mig at se Bill Nighy, i en lille rolle som vampyren Victor. Sidste jeg så en film med ham var i rollen som den udbrændte rockstjerne i filmen: ”Love Actually”. Han er for øvrigt også med i de to næste ”Pirates of the Carabian” film. Scott Speedman der spiller rollen som hybriden Michael, er en af de nye stjerneskud i Hollywood. Han blev opdaget, da han spillede en rolle i tv-serien ”Felicity”. Og sidst men ikke mindst Sir Derek Jacobi, i en fin lille birolle som Alexander Corvenius. De gør det alle godt, men det er Kate Beckinsdale som man husker, når man går ud af den mørke biograf.

Men der er ikke noget at komme efter der, for hun er nemlig gift med filmens instruktør: Len Wiseman. En ny mand i instruktørstolen, men han har tidligere arbejdet på film som Independence Day og Star Gate.

Alt i alt en fin lille film, specielt hvis man har set den første film i serien: ”Underworld.”

Og lur mig om der ikke kommer en tredje film, ud af den sexscene som Selene og Michael har i filmen.

Titel: Underworld: evolution
Original Titel: Underworld: evolution
Premieredato: 10. marts 2006
Instruktør: Len Wiseman
Skuespillere: Kate Beckinsdale, Scott Speedman, Tony Curran, Bill Nighy, Steven Mackintosh, Derek Jacobi
Spilletid: 110 min.
Selskab: Lakeshore, Nordisk film, 2006
Genre: Action
Selene i fuld sving
Selene i fuld sving
Selene i et ømt øjeblik
Selene i et ømt øjeblik
Hybriden Michael
Hybriden Michael


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...