Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Vampire Ecstasy.

15. maj 2009 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Vampire Ecstasy. billede

Vampire Ecstasy er bestemt ikke en film man ser på første date. Men derimod kan den helt sikkert nydes til en rigtig mandeaften med lumre sexplortation film på programmet.

Til slottet Vaga et sted i det vindomsuste Europa ankommer 3 kvinder. Her i blandt den helt unge Helga (Maria Forså). De ankommer til slottet, i håb om at det er en af dem, der er den rette arving efter den afdøde baronesse Diana Vaga, der blev brændt som heks for over 400 år siden. Slottets husholderske (Nadia Henkowa) viser sig at være kultleder af en heksering, der om natten fremmaner liderlige drømme hos dem der bor på slottet. Den virkelige plan er nemlig at vække den 400 år gamle heks til live igen og lade hende tage bolig i en af de 3 piger. Til slottet kommer også doktor Julia Malenkow og hendes bror Peter Malenkow. Julia studerer den lokale overtro og kender godt sagnet om heksen Diana Vaga, som blev beskyldt for at være Vampyr fordi hun drak blodet fra de offerer, hun spiddede på pæle. Snart er alle viklet ind i et spind af sex, hede drømme, penisformede stearin lys og frække rytmer fra ustoppelige bongotrommer, og Diana Vaga er atter på vej ind i vores dimension.

Instruktøren Joseph Sarno er kendt for sin lowbudget filmproduktioner, der når de ikke er rendyrkede erotiske film, altid omhandler sex, nøgenhed og smukke piger. Sarno er ingen mesterinstruktør der kræser om sine billeder som eksempelvis Jean Rollin gør det, når han laver film i samme genre som Sarno. Der er også meget lidt humor og fandenivoldskhed som i Russ Meyers produktioner, og ligeledes mangler der Jess Francos øje for ækle detaljer og billigt teaterblod. Alligevel har Joseph Sarno skabt sig en plads i explortationfilmens historie og hans sexplortation produktioner er også altid et kig værd. For var der noget som Sarno kunne, så var det af finde unge smukke skuespillere og overbevise dem om at de bare måtte være med i en af hans produktioner. Han har fundet så dejlige Svenske piger som Marie Lillejahl, Christine Lindberg, og Maria Forså der er stjernen i Vampire Ecstasy. Denne film blev starten på et godt samarbejde imellem Forså og Sarno.
Maria Forså er kun 16 år gammel da indspilningerne af Vampire Ecstasy begyndte. Men trods hendes unge alder lærer man hurtigt at, bag det uskyldige ansigt gemmer der sig en pirrende og udfordrende personlighed. Hun blev hurtigt en stjerne på verdensplan, og hendes smukke ydre prydede op igennem 70'erne mangt et teenageværelse.

Plottet er som taget ud af en Hammer produktion, men mangler bare gyset der er erstattet af nøgen hud og dildo-stearinlys. Det eneste uhyggelige der er at finde i Vampire Ecstasy er skuespillet, der virkeligt er dårligt. De kære skuespillere har heller ikke de mest begavede replikker at lege med, men alligevel formår de at spille så det skær i øjnene. Det er Sarno selv der står for manuskriptet, og måske han skule have fået lidt hjælp ind over der. Heldigvis hører Vampire Ecstasy ind under den filmgenrer hvor dårligt skuespil ikke ødelægger det store. Underholdningsværdien er stadigvæk helt i top, og mange mystiske scener fortjener at blive set igen og igen. Specielt scenerne hvor husholdersken og hendes heksekult danser nøgne til lyden af bongo trommer i skæret af stearinlys formet som strunke tissemænd. Disse scener er intet mindre end uforglemmelige.

Er man til kult, kitsch, nøgen hud og Euro-trash fra en svunden epoke vil Vampire Ecstasy ikke skuffe. Joseph Sarno er en enestående instruktør i sit felt og hans eskapader ud i horrorfilmgenren er bestemt et kig værd. Også selvom der er mere hud en horror.

Ekstramateriale.

Another World Entertainment servere en ordentlig omgang ekstramateriale til alle Joseph Sarno fans. Her er virkeligt noget at gå i gang med. Udover en håndfuld Sarno trailers og det sædvanlige trailershow for andre AWE titler, kan man nyde et udmærket kommentarspor med instruktøren selv og producenten Chris D. Nebe.
Desuden er der et fint minidokumentarprogram om Sarno og Nebe, et billede galleri om Svenske Sexploitationfilm, en trivia om filmen og filmografier over både Sarno og Maria Forså.

Ekstramaterialet får 4 ud af 6 mulige stjerner. Dejligt når en så speciel film som denne har noget ekstra med i bagagen.

Billedet er efter omstændighederne udmærket og lyden er Dolby digital. Den er dog noget ulden og derfor er det dejligt at det er muligt at se filmen med Danske undertekster. Det er foruden de Danske tekster muligt at se Vampire Ecstasy med Svenske, Norske eller finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Vampire Ecstasy.
Original Titel: Der Fluch der Schwarzen Schwestern.
Premieredato: 12. maj 2009
Instruktør: Joseph Sarno.
Skuespillere: Maria Forså, Nadia Henkowa, Anke Syring.
Spilletid: 103 min.
Selskab: 1973
Genre: Gyser

banner
Overskrift Højre Block
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
UdvandrerneKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...