Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Det Er Drømmen, ...
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Valhalla
Valhalla billede

Judy
John Wick: Chapt...
Maleficent: Mist...
Zombieland: Doub...
Long Shot
Aladdin
Stalker
Mary Queen Of Scots


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Viva La Bam - sæson 1 (DVD)

28. marts 2005 af Diana Monica Szatanik

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Viva La Bam - sæson 1 (DVD) billede

Bam fra Jackass er tilbage, denne gang med sin helt egen serie – og det er ikke blevet mindre tosset pga. det.

Først var det Jackass der formåede at få os til at tabe kæben, med deres fuldstændige gale idéer, som altid blev bragt til livs. Bam Margera har nu sin helt egen serie og selv om hele formålet ser ud til at være, at drive sine forældre til vanvid, sker der stadig en masse gale drengestreger…

Sæson 1 indeholder 8 episoder, som hver især varer ca. 20 min.

Episode 1: ’Phil’s Hell Day / Bam’s Skatepark’

Phil er Bams far og tilsyneladende også verdens mest rolige mand. Han kan bare ikke blive sur og det irriterer Bam så meget at han nu vil sætte ham på en prøve. Alle midler bliver brugt og han forsøger til det yderste og det er ikke bare små ting Bam gør… Det bliver blandt andet til en alternativ tandpasta lavet ud af hakket kød – alene det ville gøre mig pænt sur, men Phil er vist ikke en helt almindelig mand.
I løbet af samme episode sender Bam sine forældre ud på en weekendferie. Det er ikke helt af hans gode hjerte han gør det, men fordi han har planer om at forvandle deres hus til en skatepark. Stuen, køkkenet og det meste af forhaven bliver proppet med ramper så gutterne kan stå på skateboard. Men hvad skal man gøre når det pludselig styrt regner?

Episode 2: ’Don’t Feed Phil’

Dem som kender lidt til Bam eller Jackass ved også hvem Don Vito er. Det er Bams onkel, en meget meget stor mand, som jeg uden tvivl kan kalde for bare en smule ulækker. Don Vito og Phil er begge store mænd, med stor appetit. Phil påstår han kan leve uden mad i 24 timer og det er et væddemål Bam ikke lader gå forbi. Phil tager det muligvis mere som en lille spøg, men for Bam vil der være kamp til stregen. Bam får lavet store posters, som pryder byen de bor i, det bliver endda også til et fly med banner. Samtlige restauranter får at vide at de ikke må give ham noget at spise, så det er ikke let for Phil.
Bams venner skiftes til at våge over Phil, sådan at han ikke snyder. Desværre er Don Vito også blevet tildelt en vagt og han er ikke længe om at ringe efter en pizza.

Episode 3: ’Family Reunion’

Vi kender det vist alle sammen – familie sammenkomst! Det er ikke altid det ender lige godt. Det er åbenbart sådan i Bams familie at folk er splittede. Aprils, Bams mor, familie er de pæne og respekterede mennesker, hvor Phils familie derimod er stik modsat. Bam har fået den fantastiske plan at pifte festen lidt op og det indeholder både en elefant og en borg. Nogle ting skal bare ses med egne øjne og dette er en af dem…
Og så er der kære lille farmor, som synes hele familien er nogle idioter!

Episode 4: ’Viva Las Vegas’

Raab, en af Bams venner, mangler en kærester – eller det synes hans venner. Men i stedet for ’bare’ at finde ham en kæreste, finder de ham en kone… Eller de bestiller ham en kone retter sagt.
April og Phils bryllupsdag nærmer sig og dette giver lejlighed til at tage til Las Vegas for fejrer det hele med to bryllupper. Det er blevet til Elvis wannabe’s, russiske koner og pubeshår i ansigtet.

Episode 5: ’Paint Phil Blue & Other Stories’

Det kunne meget vel være et afsnit fra smølferne, men det er det på ingen som helst måde.
Som så mange andre gange før tager Phil og April på en miniferie i en weekend, og når katten er ude, danser musene på bordet. Bam har fået den geniale idé at male hele køkkenet blåt, plus alt der er i køkkenet, ikke engang frugterne ser ud til at blive undladt… Og Phil får da også en tur.
Af helt uforklarlige grunde graver de en tunnel under Don Vitos hus, for derefter at brække sig vej op gennem gulvet. Det lyder som en rigtig dårlig gyserfilm, men tværtimod.
April er den pæne pige, selv om hun ikke længere er en pige, men Bam synes hun skulle være den her bad ass mama, der har en lækker øse. Raab stjæler hendes bilnøgler og af sted til en opgradering.

Episode 6: ’Very Merry Margera Christmas’

Overdrivelse fremmer forståelsen! Det er blevet jul og så er det tid til at pynte op. Hele huset skal lyses op, så det kan ses fra rummet – en opgave der ikke er helt så nem. Jagten går i gang og de styrter mod butikkerne for at finde lyskæder, men hurtigt går det op for dem at der skal mere til, så i sidste ende står der fire lastbiler med lys. Men hvad er julen uden sne og is? Sneen bliver stille plantet ude i haven, hvor isen så pænt bliver placeret indenfor i huset, så der kan skøjtes.

Episode 7:’April’s Revenge’

Hvem kender ikke dem der griner når man kommer til skade, men bliver selv sure, når det er dem det går ud over? Bam er helt sikkert den type. Han planlægger at efterlade sine forældre på en øde ø, ved siden af et atomkraftværk i 24 timer, men April har lugtet lunten og hun får hurtigt Phil med tilbage i båden og sejler væk inden Bam når at forlade dem.
Bam bliver vældig sur og de næste 24 timer bliver brugt på at udtænke den ultimative hævn. Sammen med Bam er hans uundværlige crew, som ser ud til at hygge sig. Den står på lejrbål, en primitiv rampe til at skate på og eksploderende dåser.
Men den der ler sidst ler bedst…

Episode 8:’Scavenger Hunt’

Dette er uden tvivl den bedste episode på hele DVD’en. Bam arrangerer en form for skattejagt. De er tre hold, hvor i blandt fyrene fra Blood Hound Gang og nogle pro skatere er med.
Alle tre hold har den samme liste med 40 ting de skal gøre og alt giver point. Så kører de ud i natten, for senere at vende hjem til sejr.
På listen er der blandt andet udfordringer som: ’Få et barn til at sparke dig mellem benene’, ’sug en andens prut’, ’få en ridetur på ryggen af en politimand’ og sådan fortsætter det - bare mere ulækkert!

Viva La Bam får dig til at trække på smilebåndet. Syntes du Jackass var super? Hvis ja, vil du helt sikkert synes om Viva La Bam...

EKSTRA MATERIALE

Ekstra materialet indeholder:

Deleted Scenes
Scavenger Hunt List
Q & A**Holes
Photo Gallery
4 Music Videos

Deleted scenes er næsten altid godt og her er der virkelig mange! Der er sådan set slettet scener fra alle episoder, samlet spilletid er over 1 time.
Du har mulighed for at se alle 40 udfordringer i Scavenger Hunt’en.
De tre tilbageværende muligheder i ekstra materialet er ikke videre interessant. Der er begrænset af billeder og de tre af de fire musikvideoer har intet med Viva La Bam at gøre.
De mange slettede scener trækker op i stjernerne og derfor får ekstra materialet 4 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Viva La Bam - The complete first season
Original Titel: Viva La Bam - The complete first season
Premieredato: 16. marts 2005
Skuespillere: Bam Margera
Spilletid: 154 min.
Selskab: MTV Home entertainment, Paramount Home Entertainment, 2005
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Dronningen
Buñuel i Skildpa...
Fat Front
Edmond
The Vanishing
Breakthrough
Captain Marvel
The Walking Dead...
Joker
GooseboyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...