Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Wallander - Luftkastellet

22. marts 2007 af Morten Eriksen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Wallander - Luftkastellet billede

Spændende psykologisk thriller om en seriemorder der forgifter sine ofre.

Nu er de sidste 5 film i serien på dvd. Der er 13 i alt, og indtil nu har det været et spændende bekendskab med et velopbygget persongalleri og nogle fængende kriminalhistorier.

Efter optrævlingen af en smuglerbande i afsnit 9, er det nu noget helt andet der optager Kurt Wallander og hans team. En gammel eneboer hæver 20 millioner i den lokale bank, hvorefter han tager hjem til sin bopæl med sine to store hunde. Herefter er det tid til hundemad til hundende og deres ejer! Hundende kaster sig over madskålene, men efter nogle minutter hører den gamle en hylen ude fra entreen og da han går ud og vil se til hundende, så er de faldet om på gulvet.

Politiet finder manden og hans hunde, og opduktionen viser, at hans brystmuskulatur var lammet af det meget stærke giftstof Botulinum, også kaldet Botox. Politiet finder et stykke af en pose fra sparbanken i jorden foran hundehuset. De får nu informationer om mandens noget utraditionelle bankbesøg, og nu hvor de har et motiv, hvad er mere nærliggende end at starte efterforskningen dér hvor Botox bruges til at forskønne med. Det viser sig dog ikke at være en nem opgave, da den ene person er mere mystisk end den anden. Det har fat i noget, men måske der stikker noget mere under…

Stefan (Ola Rapace) og Linda (Johanna Sällström) havde en kort men stormfuld affære da Linda startede i Ystad politi. Det er efterhånden længe siden, og det arbejdsmæssige forhold er efterhånden rettet noget op. Stefan gør dog et pludseligt og improviseret forsøg på at bløde forholdet til Linda op i dette afsnit.

Henning Mankell har en mani med at involvere børn i sine historier og idéoplæg om Wallander, og serien er absolut ikke for sarte sjæle. Dette afsnit er heller ingen undtagelse. Instruktøren Anders Engström har denne gang noget mere at arbejde med end i det foregående afsnit, og er man til psykologiske thrillere, så er dette afsnit lige sagen.

DVD specifikationer:

Menuerne er still billeder med temaet som underlægningsmusik. Billedet er i 16:9 (1.78:1) og billedkvaliteten er gennemgående god i samtlige afsnit. Filmen er tekstet på dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk. Der kan vælges svensk DD2.0, DD5.1 og DTS 5.1.

Ekstramateriale:

Biografier
Trailer

Igen er det meget fattigt med ekstramateriale, dog er der biografier for Krister Henriksson, Johanna Sällström og Ola Rapace samt en trailer for den næste film i serien ”Blodets Bånd” der også er anmeldt her på siden.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Luftkastellet
Original Titel: Luftslottet
Premieredato: 20. marts 2007
Instruktør: Anders Engström
Skuespillere: Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Chatarina Larsson, Fredrik Gunnarsson, Mats Bergman, Marianne Mörck, Stina Ekblad, Regina Lund, Malin Berghagen
Spilletid: 88 min.
Selskab: Yellow Bird Films 2006
Genre: Krimi
Link: http://www.inspector-wallander.org
Kødboller...
Kødboller...
og kage!
og kage!


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...