Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bombshell - Opgø...
Bombshell - Opgørets Time billede

Joker
Ad Astra
Mugge & Vejfesten
The Gentlemen
Downton Abbey
En Helt Almindel...
The Call Of The ...
High Life
Playmobil Filmen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

War Pigs

12. november 2015 af Ronnie Bisgaard Mortensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

War Pigs billede

En kedelig mission bag fjendens linjer…

For nylig genså jeg den fantastiske krigsserie Band of Brothers (2001) og blev på den måde mindet om, hvad en god krigsfilm eller serie gerne skulle indeholde: en relevant og betydningsfuld fortælling, dybe relaterbare karakterer og ikke mindst en realistisk skildring af krigens rædsler. War Pigs indeholder desværre ingen af disse elementer.

Kaptajn Jack Wosick (Luke Goss) bliver sammen med fremmedlegionæren Kaptajn Hans Picault (Dolph Lundgren) ansvarlig for at træne og føre en gruppe af uprøvede soldater ind bag fjendens linjer under 2. Verdenskrig for at destruere en bombe, der kan ændre krigens forløb.

Rent dramaturgisk er War Pigs bygget op i to dele. I første del følger vi Jack og Hans’ møde med de såkaldte War Pigs og følger deres træning før missionen, mens anden del er selve missionen. Mere sker der faktisk ikke i filmen, og det er yderst bemærkelsesværdigt, at man kan få så tynd en handling til at fungere på det store lærred, og det er nok også derfor, at filmen faktisk ikke varer mere end 85 minutter. Den korte spilletid er dog en fordel for seeren, så filmen hurtigst muligt kan overstås. Selve missionen virker egentlig ligegyldig for at kunne ændre krigens udfald, og karakterne er både ligegyldige og på ingen måde karismatiske.

Til at lede gruppen har man valgt Luke Goss, der evigt og altid render rundt med et livstræt blik. Han virker ikke som om, han egentlig gider at være der. Samtidig må hans løn være blevet betalt i cigaretter, for i hver eneste scene pulser han løs på en smøg. Ved hans side står B-filmskongen Dolph Lundgren som fransk fremmedlegionær. Han dumme påtagede franske accent ødelægger totalt hans karakter og giver en plat tone i filmen, hver eneste gang han åbner munden. Ingen af karaktererne i gruppen, der skal optrænes, er værd at nævne. Man kan hverken huske deres navne og er egentlig ligeglad med deres skæbne. Faktisk kan det virke underligt at gruppen på forhånd kaldes for War Pigs, for de er totalt uprøvede i krig og er mildt sagt bare en flok røvhuller, der virker ligeglade med missionen og krigen.

Selve scenografien og kostumerne i War Pigs giver et yderst realistisk look af 2. Verdenskrig, men dette indtryk ødelægges dog hver gang der affyres et våben, eftersom de visuelle effekter mere ligner laserpistoler frem for krigsvåben fra midten af 1900-tallet.

War Pigs er ikke anbefalingsværdig, hvis man ønsker at få stillet sit krigsfix, da hverken plot, karakterer eller effekterne er gode. Som B-film fungerer den vel nogenlunde, men er næppe en film jeg nogensinde vil sætte i afspilleren igen.

Ekstramateriale
Blu-Ray udgaven af War Pigs indeholder følgende ekstramateriale:
• Trailer
• Trailershow
• Slideshow

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: War Pigs
Original Titel: War Pigs
Premieredato: 8. oktober 2015
Instruktør: Ryan Little
Skuespillere: Luke Goss, Dolph Lundgren, Chuck Lidell, Mickey Rourke, Noah Segan, Steve Luke, Ryan Kelley
Spilletid: 91 min.
Selskab: Schuetzle Company Productions, Another World Entertainment, 2015
Genre: Action , Krig


banner
Overskrift Højre Block
The Call of the ...
En Helt Almindel...
Three Identical ...
Running With The...
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the Hedgehog
A hidden lifeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...