Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Warm Bodies

7. februar 2013 af Rasmus Legene

4 stjerner Skriv en kommentar

Warm Bodies billede

Kan en zombiefilm varme hjertet og motionere lattermusklerne?

“R” (Nicholas Hoult) ligner en meget almindelig ung mand. Han vandrer formålsløst rundt i sin hverdag og undrer sig over, hvorfor han har så forbandet svært ved at tilpasse sig. Dog er det måske slet ikke så mærkeligt. R og alle omkring ham er nemlig zombier, der af uvisse grunde stimler sammen i lufthavnen. Men dette ændrer sig da R på en jagttur til byen møder Julie (Teresa Palmer), og samtidigt spiser hendes kærestes hjerne. Måske er det de absorberede minder eller måske kan zombier forelske sig, men R beslutter at redde Julie og tage hende med til sit hjem.

Sådan starter Warm Bodies, en film der fortæller, at zombier naturligvis også kan have brug for kærlighed. Det er nemt at sammenligne den med Twilight-filmene, og fællestrækkene er da også til at tage og føle på. Men det er forskellene, der gør Warm Bodies værd at se. Kærlighedshistorien er god, og de meget lidt subtile referencer til Romeo og Julie, fungerer sådan set også, men humoren og musikken i filmen gør et meget større indtryk.

Warm Bodies er morsom. Specielt er R’s indre monolog ofte en kilde til stor underholdning. Humoren drukner ikke dramaet i filmen, men den tager unægteligt lidt af uhyggen fra den. Ligesom kærlighedselementet måske havde været noget sværere at sluge, hvis gyserdelen havde været mere frygtelig.

Musikken er en god blanding af gammel og moderne populærmusik, som giver et godt indblik i de to elskendes forhold til hinanden og den formår at fortælle historien hurtigere end akavet dialog ville have gjort det. Og netop selve historien bliver en smule for kompleks, således at klimaks på filmen bliver en smule stresset.

Blandingen af zombiefilm og romantisk komedie er original og charmerende nok. Der er folk, der bliver ædt, og zombier der får blæst hjernen ud, men det bliver aldrig helt så voldsomt, som man kunne forvente af genren. Sammenlignet med en anden zombiekomedie Shaun of the Dead(2004) er Warm Bodies meget mindre voldsom og blodig. Det virker lidt halvhjertet at tage fat på zombiegenren, hvis man ikke har tænkt sig at udnytte den fuldt ud.

Warm Bodies er en god film, men desværre ikke perfekt. Den er underholdende og man kan bestemt finde nydelse i den. I sidste ende er filmen er god komedie og en ganske sød historie om kærlighed under svære omstændigheder. Selv hvis omstændighederne ikke altid er lige lette.

Titel: Warm Bodies
Original Titel: Warm Bodies
Premieredato: 7. februar 2013
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich
Spilletid: 98 min.
Selskab: Make Movies, Summit Entertainment, 2013
Genre: Gyser , Humor , Romantik
Link: http://warmbodiesmovie.com/
Teresa Palmer og Nicholas Hoult
Teresa Palmer og Nicholas Hoult


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...