Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Wild Roomies (leje DVD)

21. marts 2005 af David Lund

1 stjerner Skriv en kommentar

Wild Roomies (leje DVD) billede

Amerikansk teenage firkantsdrama der intet nyt har at byde på.

Wild Roomies er historien om en fyr ved navn Reno, som ud af det blå arver et kæmpe hus i Hollywood af sine afdøde onkel. Desværre kan han ikke have råd til at betale for det hele selv, så han og hans kæreste Holly er nødsaget til at finde 2 roomies til indflytning snarest muligt. Reno har dog et problem med roomies, for sidst han havde en, fandt han ham i seng med hans tidligere kæreste en dag, men nu har han det altså meget bedre. De finder selvfølgelig en mand og en kvinde som de hver især er tiltrukket af, og så går firkantsdramaet straks igang.

Wild Roomies lover alt slags sjov på coveret, men når det går op for en, at størstedelen af de skuespiller der pryder der føromtalte cover faktisk slet ikke er med i filmen, og at den humor der lover os en American Pie lignende film mere er et drama uden kød på med 2-3 jokes igennem halvanden time (der alligevel ikke virker), så ved vi godt hvad der er tale om her.... salgstricks... af den slemme grad. Wild Roomies er slet og ret en ganske elendig film, teknisk og indholdmæssigt, og jeg aner ikke hvilken gruppe mennesker den henviser til. Den lover os humor i klasse med American Pie (ikke at det er for meget at love), og plottet kan da godt lyde iørefaldende når man tænker på falde-på-halen komedier, men faktum er at den er alt for kedelig, humorløs og langsom for teenagere over 15, og uegnet for dem under.

Manden Oliver Robins har før stået bad den noget under middelmådige film Dumped, der dog stadig er bedre end Wild Roomies. Man kan tydeligt mærke has MTV-inspiration i mange scener, så som når Reno og Holly holder auditions for roomies (faktisk en af de eneste scener der prøver humor i filmen)... der bliver klippet hurtigt, kameraet rystet for at illustrere at en person er vanvittig, og hurtige zooms på en person der skal forestille at være på stoffer. Intet af det virker, men man griner lidt alligevel af forsøget. Idéen er der eneste nævneværdige i denne film, for denne kunne sagtens have lykkedes, desværre har man valgt nogle helt forkerte fokusområder som drukner publikum i klichéer, dårlig humor og hen mod slutningen, den mest utroværdige karakter nogensinde i filmens historie.

A.J. Buckley (Wishmaster) spiller Reno, og selvom det er en flad karakter, og at han egentlig ikke er en særligt god skuespiller, synes jeg nu stadig han har en charme som gør ham udholdelig. Holly Fields (Wishmaster 2... sjovt nok) er faktisk en habil skuespillerinde, der sagtens kunne slå igennem med det rigtige materiale. Hendes karakter giver utroligt meget mening, lige indtil den sidste halve time, hvor plothuller begynder at dukke op, og hendes karakter tager en ufattelig drastisk drejning, blot for at give filmen en af de åh-så-populære twists film nu har for tiden. Det er aldrig blevet gjort værre, og jeg betvivler det kommer til at ske igen. Det giver ingen mening for filmens fremdrift, og moralen slutter af med at være så papirtynd, at man føler man har spildt sin sidste halvanden time.

Wild Roomies er ikke en god film, og jeg opfordrer alle (hvis der da er nogen) der er uenige med denne påstand, til at skrive til mig med nogle argumenter for den, for jeg kan intet godt se i den. Hvis man er til de gode, amerikanske, dumme og lidt frække teenage film vil jeg da klart anbefale The Girl Next Door i stedet, men hold jer fra Wild Roomies som var den en katastrofe... for det er den.

Der er intet ekstramateriale på DVD'en, menuen består af danske, svenske, norske og finske valgfrie undertekster. 0 stjerner.

Det skal lige udpejes at Wild Roomies kun er udkommet som leje DVD.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Wild Roomies
Original Titel: Roomies
Premieredato: 7. marts 2005
Instruktør: Oliver Robins
Skuespillere: A.J, Buckley, Holly Fields, Jennifer Lyons, David Wheir
Spilletid: 85 min.
Selskab: American World Pictures, Woodland Holdings Inc., Nordisk Film A/S, 2004
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...