Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

You Stupid Man (DVD)

30. maj 2005 af David Lund

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

You Stupid Man (DVD) billede

En ikke helt vellykket komedie om ulykkelig kærlighed

Owen er en sød fyr der vil gøre alt for sin kæreste Chloe, men hendes karriere stormer pludslig afsted som skuespiller, og snart finder Owen hende sammen med en af hendes medskuespillere. Owen er knust, og selvom vennerne prøver at få ham op igen, hjælper det ikke meget... lige indtil de prøver med en blind date. Ganske rigtigt går det ikke godt de første par gange Owen og Nadine ses, men de bliver hurtigt rigtigt gode venner, der bruger hinanden til at komme af med aggressionerne fra deres tidligere forhold. Nadine bliver hurtigt lidt forelsket i Owen, men han ser det ikke, og ligeså snart Chloe har brug for ham, springer han af sted, og knuser Nadines hjerte gang på gang.

You Stupid Man er en noget speciel film, da det er en komedie med utroligt mange gentagelser i plottet, der nærmest til tider står helt stille. Der er dog ikke forfærdelig meget humor i filmen, og lægger mest tryk på den ulykkelige kærlighed. Jeg ved ikke helt hvad det er der mangler i denne film, måske noget rytmik og forståelse for vores hovedpersoner og en udvikling publikum kan nikke genkendende til. Jeg vil egentlig gerne kunne lide denne film, da den prøver en masse nye ting, men ærlig talt så fungerer de ting ikke. Hovedpersonen er ekstremt irriterende i sine valg, og selvom han er åh-så-kluntet-og-sjov passer han ikke ind i det store billede. Filmen kommer derfor aldrig rigtigt i gang, og når man sidder med en film hvor bipersonerne faktisk er mere interessante og forståelige end hovedpersonen, så kommer filmens fokus et helt forkert sted hen.

Brian Burns har skrevet og instrueret, og det er hans debutfilm. Han har før været medskribent på TV-serier, og det kan mærkes. Han prøver lidt nye ting instruktionsmæssigt, men der er en grund til at de metoder ikke er blevet brugt før, de virker simpelthen ikke. Desværre bliver de brugt som et forsøg på at hæve humoren, og derfor sker lige præcis det modsatte, og filmen føles i sidste ende meget længere end den er.

David Krumholtz spiller Owen, og ham kender man nok bedst fra 10 Things I Hate About You, The Ice Storm og The Mexican men i disse film havde han biroller, og jeg ved ikke om det er hans første hovedrollefilm, men det er den første jeg har set med ham. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen der kunne løfte Owen-karakteren til at være nogenlunde acceptabel, men David Krumholtz gør ham faktisk værre end han er. Han er ikke en god skuespiller, men han kan lige netop gå an som den kiksede birolle. Milla Jovovich er en anden sag, hun spiller sin rolle glimrende, løfter filmen og gør den til hendes film. Hun er også klart den mest sammensatte og komplekse figur i filmen, og selvom det ikke ligefrem er udelukkende gode film og præstationer hun før har leveret, beviser hun her at hun stadig kan, og det burde hun blive ved med at bevise. Denise Richards er som altid møghamrende irriterende, men her gavner det faktisk hendes overfladiske karakter, at ligefrem blive spillet af en der har så meget forståelse for rollen.

You Stupid Man ender som en meget ubalanceret, langtrukken og deprimerende film som man ville ønske man kunne lide. Den har klart sine øjeblikke selvom der er langt imellem, nogle gange stråler filmen ligefrem, men det er kort og sjældent, for det meste er den desværre bare pinlig. Jeg ville ønske man havde brugt mere tid på den og hyret en anden instruktør og skuespiller til hovedrollen, men som den står nu, er filmen under middel.

DVD’en indeholder 4 trailers udover filmen, så det må blive til en enkelt stjerne.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: You Stupid Man
Original Titel: You Stupid Man
Premieredato: 25. april 2005
Instruktør: Brian Burns
Skuespillere: David Krumholtz, Milla Jovovich, Denise Richards, Jessica Cauffiel
Spilletid: 90 min.
Selskab: New Legend Media, Artists Productions Group, Nordisk Film, 2002
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...