Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Yumme Yumme DVD

6. februar 2005 af Aino Bredtved

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Yumme Yumme DVD billede

Ilmer, Kenned, Bob, Kræmmer Villy og alle de andre.

Jeg har altid syntes, at Jan Elhøj er fuldstændigt ”langt-ude” morsom – lidt for meget ind imellem, men jeg hører vel heller ikke til den primære målgruppe.

Jan Elhøj var vanvittigt sjov i både Zulu Bingo, Banjos likørstue og Rockerne Sommerprogrammet var også rimelig morsomt, men på denne DVD får man næsten for stor en dosis af Elhøjs til tider ret spøjse komik – jeg mener, efter mange afsnit af Kræmmer Villy er det bare ikke sjovt mere, man begynder efterhånden at synke dybere og dybere ned i sofaen og begynder at overveje, om ikke det blad man har liggende, som man i øvrigt allerede har læst en gang, mon indeholder bare en smule, man ikke fik læst – ærlig talt, jeg begyndte at kede mig temmelig kraftigt. De 3 timer og 8 minutter kunne være brugt langt mere fornuftigt, men det er vel også de færreste, der sidder og ser hele DVD’en på én gang.

Visse ting blev bare for meget, fx har hash-vraget Ilmer altid været min absolutte yndlingsfigur, men ét sted blev det mig bare for meget, en lille film Ilmer viste, var en tegnefilm med Snehvide og de 7 små dværge i en pornoversion, det var helt unødvendigt synes jeg, så kald mig bare småsnerpet, det er ok, men den brød jeg mig slet ikke om – lige dér forsvandt det sjove for mit vedkommende.

Den evigt klamt ræbende Kenned, den ækle halv-pædofile Kræmmer Villy, den overhovedet ikke-morsomme klovn, idioten Oste Erik og narhovedet Krølle er bare nogle af de figurer, vi møder her, og igen må jeg sige, bedst i små doser, det bliver simpelthen for meget. Når det så er sagt, så må jeg tilstå, at jeg faktisk begyndte at savne Hygnos fra Kneppos og Kondiløberen, som af udefinérbare årsager ikke er med her – men de er sikkert heller ikke så sjove i metervis, hvis du forstår sådan en lille en ;o)

Jeg vil så gerne kunne sige en masse pæne ting om denne DVD, for i virkeligheden kan jeg jo rigtig godt lide Elhøj og hans mange figurer, men man skal nok være virkelig hardcore fan for at gide at bruge så meget tid på den. Hvis så fx det var opbygget som programmer, hvor man får én dosis Kræmmer Villy, en dosis Kenned osv. så ville man heller ikke nå at blive SÅ træt af figurerne – men efter 4. afsnit af hver, hænger det én langt ud af halsen. En eller anden form for ”Random Play” havde været at foretrække – det havde givet mere afveksling.

DVD’en er opbygget sådan, at man først vælger enten showet Født til at støde eller Sommerprogrammet – og med de dertilhørende figurer. Jeg er glad for, at jeg aldrig nåede at købe billetter til Født til at støde, for jeg ville have ærgret mig gul og grøn, hvis jeg havde givet så mange penge for billetter til et ikke specielt sjovt show, og undervejs ser man da også publikum tage sig til hovedet adskillige gange, når det blev for meget for dem.

Selv min 15-årige søn fik for meget og forsvandt ind på sit værelse, da han havde fået nok. Og han er ellers den hjemme hos os, der er mest vild med denne type komik.

Yumme Yumme kan, uanset de bedste intentioner, ikke snige sig op på mere end 3 stjerner, dels fordi opbygningen giver en de for store doser af hver figur, og dels fordi Hygnos og Kondiløberen mangler. Næh, vi er nogle, der savner de gode gamle Banjo-tider, for samspillet mellem Jan Elhøj og Simon Jul Jørgensen var et ret pudsigt indslag med masser af drengerøvs-humor. Det var altså lidt sjovere når fx Glædespigen LucyLucy på indkøb i Silvan listede sig ind imellem Ilmer og de andre – de er sjove hver for sig, men allerbedst når de er sammen!

DVDen er venligst stillet til rådighed af
Art People.

Titel: Yumme Yumme
Original Titel: Yumme Yumme
Premieredato: 31. januar 2005
Instruktør: .
Skuespillere: Jan Elhøj
Spilletid: 188 min.
Selskab: Artpeople, 2005
Genre: Humor
Link: http://www.janelhoj.dk
Ilmer gør klar til en lungebasker
Ilmer gør klar til en lungebasker
Banjos likørstue
Banjos likørstue


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...