Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hvor Kragerne Ve...
Hvor Kragerne Vender billede

Loki
Black Widow
Wandavision
The Falcon And T...
Nomadland
Retfærdighedens ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Zulu Djævleræs

28. december 2007 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Zulu Djævleræs billede

Glem alt om rød, gul og grøn...

Kæppen i bund og deruda'. Sværere er det ikke, hvis man spørger Bowler-Tage, løbsansvarlig og alternativ kommentator for kändissernes prøvelser på Nysum-banen i Nordjylland. Alligevel er der en masse regler som skal overholdes, inden man kan kalde sig en sand djævleræser. Dem gennemgår Tage med alvor i stemmen, og skulle der være nogle kørere som trods det fristes til at bryde disse, så er der en stor chance for at komme en tur over Tages knæ og få en røvfuld man sent vil glemme. Med andre ord, Tages ord er lov!

Det var TV2 Zulu som for noget tid tilbage lancerede Zulu Djævleræs. Endnu et at disse underholdnigsprogrammer, hvor man tager en række kendte danskere, sætter dem i en uvant situation, og ser dem forsvinde hold for hold indtil der kan kåres en vinder. Eneste forskel er at konceptet her oser af tempo, charme og god værkstedshumor. En komplet modsætning til det tåbelige danseri på hovedkanalen, som lever højt på sit sendetidspunkt og, af uransagelige årsager, åbenbart er talk of the town i en sådan kaliber at ingen tør møde på arbejde mandag morgen, hvis man har misset en gang quickstep eller rumba på tv i weekenden.

Lisbeth Østergaard er sat i rollen som seernes guide. Hun er den som inddeler hold, gennemgår proceduren for placeringspoint og heats, og i det hele taget den samler de løse tråde op for det videre forløb i det store udskilningsløb.

Her i første sæson møder vi kørere som f.eks. tv-værten Bubber, skuespilleren Robert Hansen, håndboldspilleren Rikke Hørlykke, komikeren Uffe Holm, rapperen Niarn, bokseren Anita Christensen og tidligere Robinson-ekspeditionsdeltager - selveste Biker-Jens. Med den slags typer ombord, bliver der med et godt ord ikke holdt igen. Ud over de almindelige alle mod alle heats, er der også det populære og nervepirrende afsluttende djævleheat, hvor der er double up på point. Her er køretøjerne af yderst alternativ karakter, og diverse chikaner og restriktioner popper op i form af tyske dåseøl og havenisser. Selve køretøjerne i djævleheatet er tilmed værre end i de indledende runder. Med campingvogne og trailers som påhæng kvaser bilerne rundt i svingene, og også ind i hinanden.

Når gaspedalen først er hamret i bund, så sker der lidt af hvert. Enkelte heats er mere stock-car-løb end regulært væddeløbskørsel. Ikke alle når over målstregen, mens nogle kommer den vej af alternative ruter. Bilerne er efterfølgende ikke umiddelbart salgsklare, for buler, ridser og skrammer er en del af hverdagen for en djævleræser...

På denne dobbelt-dvd, får du alt fra den første sæson, som oven i købet vandt tv-prisen 2007 for årets nyskabelse. Her er små 5 timers uduelige vinduesviskere, smadrede lygter og nul servo-styring. Alt sammen lagt i hænderne på personligheder, som udviser noget der ligner absolut ingen dødsforagt, da de bliver ramt af djævleræsets nerve. Sagt på en anden måde: Ingen vil ende sidst! Ris og ros, får deltagerne fra kommentatorboksen hvor Bowler-Tage er den bramfrie basse som ikke ligger fingre imellem. Et festligt indslag og en modvægt til Jimmy Bøjgaard, som holder en mere sober tone...

Er du på jagt efter uforpligtende underholdning, som alligevel vil ende med at bjergtage dig, ja så er Zulu Djævleræs et solidt sted at starte.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:
EMI Music Denmark.

Titel: Zulu Djævleræs
Original Titel: Zulu Djævleræs
Premieredato: 19. november 2007
Skuespillere:
Spilletid: 300 min.
Selskab: EMI, TV2 ZULU, 2007
Genre: Familie

banner
Overskrift Højre Block
Old
Snake Eyes: G.I....
De Gaulle
Ainbo - Amazons ...
Hvor Kragerne Ve...
The Hitman’s Wif...
Kammerater
Sidste strejf af...
Uuups! Dyr over ...
Black WidowKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...