Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

2:37

3. maj 2007 af Ole Jessen Hansen

5 stjerner Skriv en kommentar

2:37 billede

Flot debutfilm om bagsiden af at være teenager fra 23 årig instruktør

Klokken er 2:37 på en high school i en forstad et eller andet sted i Australien. Et skoletoilet er ikke til at få op, og skolens lærer og pedel bliver hentet, da det frygtes at der er noget galt bag døren. Lige så langsomt begynder der at sive blod ud fra under døren, og da døren endelig bliver åbnet venter der et frygteligt syn…. Men hvem er det der åbenbart har taget livet af sig selv?

Tiden bliver skruet tilbage til tidligere på dagen, og vi følger de fem unge, der kunne være den der havde taget denne frygtelige og skæbnesvangre beslutning.

Melody (Teresa Palmer) bærer på en tabubelagt ,frygtelig hemmelighed, og dagen bliver ikke bedre af at hun i løbet af dagen finder ud af at hun er gravid.

Hendes bror Marcus (Frank Sweet) der en stræbsom person der kun kan acceptere det bedste fra ham selv, og ved at bukke under for presset, som der kommer hjemmefra.

Luke (Sam Harris) er skolens populære lederskikkelse indenfor idræt, og kan ikke forstå hvor man skal lære så meget i skolen, for det er i hvert fald ikke noget som han har brug for. Men også han bærer på en hemmelighed, der kommer frem i lyset i løbet af denne formiddag.

Sean (Joel Mackenzie) der er bøsse, og forelsket i en fyr på skolen som han ikke kan være sammen med. Dette har drevet Sean til et stort misbrug af hash, som gør at han ikke længere kan koncentrere sig om skolen.

Uenven Steven (Charles Baird)som han bliver kaldt, fordi hans ene ben er længere end det andet, plus at han ikke kan holde på vandet, har som ny på skolen svært ved at blive integreret og bliver mobbet.

Sarah (Marni Spillane)som er kæreste med Luke, og skolens populære pige. Men hun lider af bullimi, og et meget lille selvværd.

Lad mig sige det med det samme, det er en rigtigt flot debutfilm af den kun 22 årige instruktør Murali K. Thalluri, så flot at den da også blev udtaget til filmfestivalen under kategorien: Un certain regard.

Filmen er lavet med udelukkende amatørskuespillere, og de yder alle en flot indsats. Filmen er delvist baseret på oplevelser som instruktøren selv havde haft, med en veninde der besluttede at tage livet af sig selv.

Filmen er godt bygget op, til det klimaks som man jo allerede godt ved hvad er, men ikke hvem, og hvorfor.
Men forbered dig på en anderledes, overraskende og meget ubehagelig slutning, det var i hvert fald noget der fik mig til at vende hovedet væk.

Filmen er god og vigtigt, fordi den behandler et emne som selvmord med hudløs ærlighed, og uden at der bliver pakket noget væk.

Den behandler nogle emner og tabuer som mange unge kan nikke genkendende til: homeseksualitet, selvværd,mobning, bullimi og misbrug.

Så derfor vil jeg klart anbefale denne film.
Drop den amerikanske mainstream film denne weekend, og se noget der virkeligt berører hjertet og hjernen.

Titel: 2:37
Original Titel: 2:37
Premieredato: 3. maj 2007
Instruktør: Murali K, Thalluri
Skuespillere: Terasa Palmer, Frank Sweet, Sam Harris, Marni Spillane, Joel Mackenzie, Charles Baird
Spilletid: 91 min.
Selskab: Kojo produktions, Roadshow entertainment, 2006
Genre: Drama
Link: http://www.twothirty7.com
Luke med venner
Luke med venner
Sarah
Sarah



banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...