Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

A bigger splash

21. august 2016 af Lykke Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

A bigger splash billede

Dramaet A bigger splash syder af begær og jalousi under Middelhavets sol

Den kendte rockstjerne Marianne Lane (Tilda Swinton) er taget på ferie med sin kæreste Paul (Matthias Schoenaerts) til den idylliske vulkanø Pantelleria for at komme sig efter en stemmebåndsoperation. Freden slutter da den impulsive, provokerende musikproducer Harry Hawkes (Ralph Fiennes) dukker op med sin datter Penelope (Dakota Johnson). Harry er Mariannes gamle flamme, og hans opdukken fremkalder minder om fortidens rock’n’roll liv. Snart koger ferien over af følelsesmæssige forviklinger, intriger, jalousi og begær, og den højspændte stemning får i sidste ende historien til at tage en mørk drejning.

Velspillet sydhavsdrama
A bigger splash er et sensuelt, psykologisk drama der emmer af sydhavssol og spændinger, der kan udløse farlige impulser. Filmen er genindspilning af La piscine fra 1969, og er instrueret af italienske Luca Guadagnino, der tidligere har arbejdet med Tilda Swinton i filmene The protagonists (1999) og I am love (2010)

Filmen løftes af stærke præstationer fra især Tilda Swinton og Ralph Fiennes. Tilda Swinton er glimrende i rollen som den tidligere rockstjerne, der kæmper for at få sin stemme tilbage samtidig med at hun mindes sine vilde rock’n’roll dage. Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel, Spectre) giver hende stærkt modspil med rollen som vild og grænsesøgende musikproducer, der vil gøre alt for at vinde Marianne tilbage. De to garvede skuespillere overstråler lidt deres yngre modspillere Matthias Schoenaerts (Rust and bone) og Dakota Johnson (Fifty shades of Grey), der spiller henholdsvis Mariannes fotograf-kæreste og Harrys nyligt fundne datter.

Firekants-drama med fatale konsekvenser
Tilda Swinton og Ralph Fiennes er bestemt højdepunktet i dette velspillede drama, men kemien gnistrer også i samspillet med Matthias Schoenaerts og Dakota Johnson. Det veloplagte skuespil og spændingerne mellem de fire hovedkarakterer får A bigger splash til at simre af jalousi og seksuel tiltrækning på kryds og tværs.
Marianne føler sig draget mod eks’en Harry, der repræsenterer hendes tidligere rock’n’roll liv, Harry føler sig draget af sin unge, sexede datter Penelope, mens Penelope og Paul drages mod hinanden midt i den følelsesmæssige forvirring.
Filmen er et gribende drama med satiriske og krimi-agtige elementer, der er værd at se især pga. Tilda Swintons og Ralph Fiennes sampil og den konfliktfyldte stemning, der får historien til at tage en uventet, mørk drejning.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF Film.

Titel: A bigger splash
Original Titel: A bigger splash
Premieredato: 21. juli 2016
Instruktør: Luca Guadagnino
Skuespillere: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson
Spilletid: 124 min.
Selskab: Frenesy Film Company, SF Film, 2016
Genre: Drama , Humor , Krimi , Romantik , Thriller
Streaming service: Blockbuster.dk

Link: http://www.luckyred.it/a-bigger-splash
banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...