Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Abduction

6. oktober 2011 af Rasmus Legene

3 stjerner Skriv en kommentar

Abduction billede

Er plottet i Abduction mere spændene end spørgsmålet om hvorvidt Taylor Lautner kan holde trøjen på eller ej?

For at besvare mit spørgsmål med det samme varer filmen kun omkring 5 minutter før Hr. Lautner mangler sin trøje, dog med betydeligt bedre grund end han nogensinde havde i Twilight filmene. Derudover er en spændingsfilm om hvordan en teenager finder et barnebillede af sig selv på en hjemmeside med forsvundne børn er ikke et dårligt koncept. At denne film så oven i købet vælger at dukke uden om den åbenlyse fortælling og hopper ud i noget kreativt er både godt og skidt. Egentligt overraskede den meget fint, men desværre var hele alternativet til det forudsigelige en smule for langt ude, og mere end en smule fjollet.

Filmens hovedperson bliver spillet af Taylor Lautner, der er kendt som varulven Jacob i Twilight serien. Umiddelbart er han ung nok til at fungere som teenager, og i starten af filmen er der en ganske god kamp sekvens mellem ham og Jason Isaacs, der viser at han har fysikken til rollen. Som en skuespiller er Lautner dog ikke særligt overbevisende uden at være decideret direkte ringe. Bare et lidt svagt valg til en hovedperson.

Resten af filmens actionscener er desværre også en noget rodet affære. De er en i en togvogn, der forsøger på at integrerer action med den modningshistorie, der ligger til rod for hele filmen, men selve actiondelen er filmet rodet, og virker derfor ikke særligt overbevisende.

Den kvindelige hovedrolle, spillet af Lily Collins, har heller ikke meget værdi. Collins er da meget nydelig, men selv med deres dårlige undskyldninger for hende tilstedeværelse giver det meget lidt mening, at hun skal trækkes rundt gennem hele projektet, specielt når hun mest falder i fælden med at være den hjælpeløse heltinde der skal reddes.
Birollerne er stærkt befolket, med Jason Isaacs, Maria Bello, Alfred Molina og Michael Nyqvist, der alle gør et fremragende stykke arbejde. Sigourney Weavers rolle er tilgengæld så ringe skrevet, at jeg helst bare vil glemme hendes tilstedeværelse.

Alt i alt har filmen et par gode twists, en enkelt fed action scene og nogle stærke biroller der fungerer. Desværre har den en svag hovedperson, et lettere fjollet plot og ret ringe dialog hele vejen igennem. Ved ikke helt om den bør anbefales til nogen, men synes heller ikke rigtigt den fortjener det modsatte.

Titel: Abduction
Original Titel: Abduction
Premieredato: 6. oktober 2011
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Taylor Lautner, Lily Collins, Alfred Molina, Michael Nyqvist, Jason Isaacs, Maria Bello
Spilletid: 106 min.
Selskab: Gotham Group, Lionsgate, 2011
Genre: Action
Link: http://abductionthefilm.com
Taylor Lautner og Lily Collins
Taylor Lautner og Lily Collins


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...