Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Alien vs. Zombies – The Dark Lurking.

21. november 2010 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Alien vs. Zombies – The Dark Lurking. billede

Trods den lidt klumpede Danske titel, er her en solid B-film, der virkelig levere varen i form af ulækre aliens og klamme zombie eksperimenter. En dejlig overraskelse for fans af genren.

I en nær fremtid bliver et underjordisk forskningscenter lukket ned og forseglet, da et eksperiment er gået helt galt. De 17 underjordiske etager er nu fyldt med frådende amokvæsner, der på blodtørstig vis vælter rundt i de mange klaustrofobiske gange i jagten på de sidste mennesker, der også er fanget i dybet.
Lena (Tonia Renee) vågner op, efterladt til sig selv, måske midt i et eksperiment. Inden længe bliver hun samlet op af lejesoldaterne Michaels (Bret Kennedy) og Kirkland (Ozzie Devrish). De ved heller ikke, hvad der helt konkret er gået galt, men de vil kæmpe for at nå op til overfladen. På deres vej op møder de den mystiske doktor Konieg (Dirk Foulger), der måske ved mere, end han først vil fortælle. I det underjordiske kompleks er der flere former for bizarre alien-forsøg, og deres kamp imod overfladen og friheden bliver blodig, slimet og fyldt med splat og gyselige tentakler, og da den mystiske ”Sjælenes Bog” kommer ind i billedet bliver det hele først underligt og ekstra usikkert. For der er måske en eller flere i gruppen, der er smittet, og bære en virus i sig der hvert øjeblik kan slippet monsteret i dem løs.

The Dark Lurking er instruktøren Gregory Connors første spillefilm efter han vandt fine priser for kortfilmen Netherworld. Det er han sluppet ganske fint fra, og selvom The Dark Lurking læner sig meget op af film som Alien, Aliens og The Thing formår den alligevel at underholde alle sine 97 min.
At den sammenlignes med The Evil Dead er en anelse mystisk. Men det er jo nok fordi der også her, som i The Evil Dead optræder en mystisk bog, hvilket da også er den eneste værdige sammenligning.

Den 4. stjerne der gives for The Dark Lurking i denne anmeldelse er givet for de blændende dejligt splattede effekter. De mange forsøg der vælter rundt, og er en slags zombie-amokvæsner er herligt ulækre. Blod, splat og de ulækre aliens er leveret af Sharp-Fx og de har virkelig forstået at levere varen. Øjne trykkes ud, hoveder skydes af, tentakler svirper rundt om deres ofre og blod, pus og ulækkert slim fylder en stor del af The Dark Lurking, og derfor anbefales den også til fans af Horror/splatter genren.

Alien vs. Zombies / The Dark Lurking er bestemt et kig værd hvis denne genre tiltaler dig. Historien er ikke så indviklet, men til gengæld er det spændende at se hvad holdet har fået ud af en forholdsvis lille budget, og man kan i ro og mage læne sig tilbage og sidde med følelsen af at blive godt underholdt. Dejligt at Another World Entertainment har udgivet denne lille independent horror perle på Dansk DVD.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet på The Dark Lurking er kort men godt. Her finder man filmens trailer, et flot billede galleri og et fint dokumentar program der fortæller spændende om blandt andet filmens effekter, og om hvordan der bruges trykluft til de mange vilde skudeffekter.

Ekstramaterialet får 3 stjerner ud af 6 mulige.

The Dark Lurking vises i sit oprindelige format, og billedet står skarpt, også i de lidt mørkere scener. Lyden af de mange ulækre monstre kan nydes i Engelsk Dolby Digital 5.1.
Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Alien vs. Zombies – The Dark Lurking.
Original Titel: The Dark Lurking.
Premieredato: 16. november 2010
Instruktør: Gregory Connors.
Skuespillere: Tonia Renee, Bret Kennedy, Ozzie Devrish, Roslyn Van Doorn, Dirk Foulger, Anthony Edwards, Davyd Williams, Cassia Rosenstraus.
Spilletid: 97 min.
Selskab: 2010
Genre: Gyser
Den benhårde lejesoldat Kirkland, fint spillet af Ozzie Devrish.
Den benhårde lejesoldat Kirkland, fint spillet af Ozzie Devrish.
Et af filmens monstre. Det er ikke svært at se hvor inspirationen er hentet fra !
Et af filmens monstre. Det er ikke svært at se hvor inspirationen er hentet fra !
Film plakat.
Film plakat.


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...