Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

American Hangover

9. juni 2013 af Betina Bøgh Larsen

2 stjerner Skriv en kommentar

American Hangover billede

Drengerøvskomedie med stort D.

Vince (Matt Kawczynski) er en ung, ambitiøs og succesfuld forretningsmand, som har forelsket sig i sin chefs datter og nu skal giftes med hende. Lykken er dog kortvarig, for dagen efter brylluppet finder han sin kone i seng med brudepigen. Hun havde lige undladt at fortælle sin kommende mand, og ikke mindst sin far, at hun i virkeligheden er lesbisk og faktisk ikke er forelsket i Vince!

For at drukne sorgerne, inviterer Vinces venner ham på road trip til Atlantic City, i håb om at score nogle lækre damer. Imidlertid har Vince en hemmelig mission: Han vil finde sin gamle barndomsveninde, Rebecca (Danica McKellar), som er blomsterdekoratør og skal deltage i en blomstermesse i Atlantic City. De genoptog kontakten i forbindelse med det forestående bryllup, hvor Rebecca skulle lave brudebuketten. Deres skæbnesvangre møde har bragt gamle, uforløste følelser til live, så Vince vil nu opklare, om de to kunne have en fremtid sammen.

Men det er lettere sagt end gjort. Vinces venner, som ikke kender til hans planer, er nemlig ikke kommet hele vejen til Atlantic City for at deltage i en blomstermesse. Især rebellen Adam (Jake Matthews) vil hellere i byen og drikke sig i hegnet, for til sidst at lave rav i den. Dette skaber en del problemer for Vince og hans venner, som blandt andet kommer i unåde hos en bande og en flok asiatere...

Vurdering
Hånden på hjertet: American Hangover er ikke min kop te! Dermed ikke sagt, at den er kedelig og langtrukken, for den har da sine øjeblikke, og Matt Kawczynski er charmerende i rollen som Vince. Man fatter empati for ham og håber, at Rebecca gengælder hans følelser, så han endelig kan opleve den store kærlighed. Næppe en rolle, der vil indkassere nogle priser, men velspillet af den relativt ukendte skuespiller.

Men tilbage til, hvorfor filmen ikke tiltaler mig synderligt meget. Det er egentlig ganske enkelt: Det er en drengerøvskomedie med stort D, der oser af mandehørm, letpåklædte damer, et vulgært sprog og samtaler om sex. Altså appellerer den mere til unge fyre, som gerne vil have et godt grin, end til en ung pige som mig. For mig er det en dårlig blanding af American Pie- og The Hangover-filmene, som jeg ellers synes, er nogle gode film.

Det kan godt være, at jeg er sippet, men jeg kan især ikke lide karakteren Adam (Jake Matthews). Han er ligeså træls og ubehøvlet som Stifler fra American Pie-filmene. Han skaber hele tiden problemer og kommer tit op at slås. Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er meningen, at han skal være en elskværdig person. Men jeg synes, at det er overdrevent, så meget ballade han skaber, og der er et par klamme scener med ham og Leo (Stephen Medvidick), som denne anmelder godt kunne have været foruden.

Ekstra-materiale
Ekstra-materialet består af et slideshow med billeder fra filmen og et trailershow med fem andre titler.
1 stjerne ud af 6.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: American Hangover
Original Titel: Mancation
Premieredato: 4. juni 2013
Instruktør: Frank Vain
Skuespillere: Joey Fatone, Matt Kawczynski, Mike Star, Danica McKellar, Jake Matthews, Stephen Medvidick
Spilletid: 95 min.
Selskab: Another World Entertainment, 2012
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...