Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

American Horror Story. Roanoke. The Complete Season 6

26. december 2017 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

American Horror Story. Roanoke. The Complete Season 6 billede

Uhyggeligt reality TV, Blodmåne og en haglstorm af mennesketænder kombineret med masser af gys og sublimt skuespil fra hele holdet bag American Horror Story serien. Alt dette og meget mere til, gør at sæson 6 markere sig som endnu en fantastisk sæson i den populære serie. Her leges som sædvanligt med mediet, og seriens faste hold af skuespillere er endnu engang på deres pladser, for at skræmme livet af publikum. Denne gang er omdrejningspunktet den mystiske by Roanoke, hvis indbyggere på mystisk vis forsvandt som dug for solen. Et ungt par trodser alle advarsler, og deres ophold i deres nye store hus får skæbnesvangre konsekvenser, ikke kun for deres forhold, men også for deres liv.

Sæson 6 skiller sig på flere punkter ud fra de foregående sæsoner, da den på en måde er delt op i 2 dele. I den første halvdel af sæsonen følger man det overnaturlige program My Roanoke Nightmare, hvor der er ”rigtige” interviews med de personer man i serien ser flytte ud i det mystiske spøgelseshus i Roanoke. Den sidste halvdel af sæsonen er en ”Found Footage” del, hvor man følger efterspillet af den første Tv Serie. Måske lyder det hele en smule forvirrende, og rodet, men manuskriptet er godt skrevet, og det hele hænger fint sammen til sidst, og gør at sæson 6 ender som endnu en fin og solid sæson af en af de mest legende og spændende Tv Serier i nyere tid.

American Horror Story Sæson 6 består af 10 afsnit fordelt over 3 DVD skiver. De 10 afsnit er denne gang døbt: Chapter 1-10.

American Horror Story sæson 1 udkom I 2011, og handlede om en familie der flytter ind I et hus, der er hjemsøgt af alle de mennesker, der igennem tiderne har mistet livet der. Serien blev vel modtaget, og FX Network fulgte så op med sæson 2 der bærer titlen Asylum. Historien er en helt anden, og ligeledes er sæson 3 igen forskellig fra de andre, og bærer titlen Coven, der referere til hekse, trolddom og voodoo. Sæson 4 hedder Freak Show og foregår omkring et omrejsende Freak Show med vanskabninger og diverse freaks. Det rigtig spændende ved denne serie er, at der er flere af skuespillerne der er med i alle sæsoner, men hver gang spiller de forskellige karakterer. Skuespillerne Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe og Frances Conroy har således medvirket i de 4 første sæsoner. Dette giver de forskellige skuespillere mulighed for at dele ud af deres talenter, og specielt Jessica Lange giver den virkelig gas i hendes forskellige roller. Hendes sadistiske nonne i Asylum, eller bestyren af det omrejsende Freak Show i sæson 4, vil man sent glemme. Jessica Lange var desværre ikke med i sæson 5. Hotel, og hun er ligeledes heller ikke med i Roanoke. Man savner hende lidt, for hun var trods alt med fra starten. Selvom de andre skuespillere gør det rigtigt fint, så mangler Jessica Langs tilstedeværelse desværre, og trækker en anelse ned på helheds indtrykket. Heldigvis er den solide Kathy Bates igen med, som hun også var i sæson 3, 4 og 5, og hun formår denne gang virkelig at skræmme i rollen som den skuespiller der laver et portræt af en af Roanokes oprindelige indbyggere. Ny på holdet denne gang er Cuba Gooding Jr. Der spiller en stor rolle. Det er rart at se ham tilbage i noget ordentligt, og han formår faktisk at løfte sin rolle til et troværdigt stadie. Han skal være så velkommen i næste sæson også.

Som i de foregående sæsoner er produktions standarten høj, og både kulisser og kostumer virker perfekt. Sæson 6 indeholder mange sptakulære scener, og specielt den lille men hårrejsende sekvens hvor det regner med tænder, virker så det løber koldt ned af ryggen på tilskueren. At man endnu engang har valgt at blande ægte Amerikansk mytologi ind i en fiktiv historie, er man nok engang sluppet rigtigt godt fra. Historien om byen Roanoke hvis indbyggere på underlig vis forsvandt og kun efterlod sig et spor af mystik og galskab virker som en perfekt præmis, og en kickstarter der sparker sæson 6 fint i gang.

Man behøver ikke at have set de første 5 sæsoner for at være med her. Hver sæson i AHS serien har en afsluttende historie. Så tænker man, at man vil prøve noget nyt i horror genren, eller er man fascineret af den rigtige historie om den mystiske by Roanoke, så er det bare med at springe på den fantastiske Horror Karrusel som AHS sæson 6 er.

Ekstramateriale.

Som ekstramateriale er det muligt at se et par ganske spændende ”Bag om kameraet” programmer: American Horry Story Promos, The Paley Center for Media: Q & A with Cast and Creative Team from Paley Feast 2017.

Lyden kan nydes i Engelsk Dolby Digital 5.1 og det er muligt at se denne sæson af American Horror Story med Engelske, danske, svenske, norske, finske, tyske, franske og hollandske undertekster.

American Horror Story. Roanoke. The Complet 6. Season er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: American Horror Story. Roanoke. The Complete Season 6
Original Titel: American Horror Story. Roanoke. The Complete Season 6
Premieredato: 26. december 2017
Instruktør: Michael Goi.
Skuespillere: Cuba Gooding Jr, Angela Bassett, Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Kathy Bathes, Leslei Jordan.
Spilletid: 400 min.
Selskab: 2017
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...