Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

American Pie: Reunion

27. september 2012 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

American Pie: Reunion billede

Forløsning frem for udløsning

Tilbage til High School
De fem High School venner Jim, Oz, Finch, Kevin og Stiffler mødes igen til deres genforeningsfest, efter at de hver især har drevet deres eget respektive liv. Jim er gift med Michelle og er blevet far til to-årige Evan, men sexlivet er forsvundet for både Jim og Michelle og begge har problemer med at holde deres onanitrang hemmelig for hinanden … og sønnen. Oz er blevet kendis i form af sportsvært på en national tv-station og kæreste med en model, men ligesom Kevin, som er arkitekt, gift og nærmest betvunget til at se kvindeserier med sin kone, har de begge desperat brug for en drengeaften og mødes med deres ungdomskærlighed igen.

Finch er blevet eventyrlysten lystløgner der lever et solidt overfladeliv og tilsyneladende ikke længere ser Stifflers mor. Og netop Stiffler er ikke overaskende den eneste, som ikke er blevet moden. Han arbejder som praktikant, men opfører sig upassende og vulgær overfor alle de ansatte. Det er kun hans chef, der kan sætte ham på plads med sin bemyndiget magt. Stiffler er uforanderlig.

Weekenden går selvfølgelig ikke som planlagt. Jim og Michelle skal overnatte hos Jims far, men hvor han plejer at være en mundfuld nok, så er det den jomfrulige nabodatter Kara, som Jim plejede at babysitte, der overfalder ham med mere en kærlighed og sætter hans ægteskab med Michelle på spidsen. Samme samvittighedskvaler kommer Oz og Kevin igennem da de møder deres ungdomsflammer Heather og Vicky, imens Finch imponerer Michelles tidligere band-camp veninde Selena, der er blevet lækker med årene. Og så er der selvfølgelig Stiffler som roder godt og grundigt rundt i fortiden og nutiden og gør alting ubehageligt og akavet for dem alle.

American Rounding
American Reunion er den fjerde film (syvende hvis man tæller de tre spin-offs) i serien om de førhen jomfrulige gutter, der kun tænkte på tre ting: sex, sex og sex. Livet er gået videre og fire ud af fem er blevet modne og ansvarlige voksne. Men sex er stadig en vigtig sag for dem alle, for nu i deres trediveårsalder, begynder mængden af sex at ramme samme lavpunkt som i deres teenageår. Prioriteringerne er blevet helt anderledes.

Den første American Pie film ramte plet med sin provokerende og ligefremme tilgang til ungdom og sex og spandt en række efterfølgere og efterligninger af sig. Selvom subgenren er ved at køre træt i mængden, så runder American Reunion faktisk hele tiden flot af. Ved at tage springet til voksendommen og modsætte de fem venner til dagens ungdom, som de jo alle synes mere sindssyge og frimodige, bliver der lavet en ring omkring hele American Pie universet.

Nu med noget substans
American Reunion er selvfølgelig ikke en særlig god film. Den har sine momentvise øjeblikke af groteskhed og barnlig humor, der vil få dig til at klukke lavmælt og tage dig til hovedet i pinlighed. Der skal vises pik og patter, fæces og upassende opførsel, så man enten væmmes eller griner i forlegenhed.

Der findes dog en god historie inde bag facaden af barnligheder og platheder. Historien om en gruppe modnede mennesker, der kommer til at stå ansigt med fortidens barnagtigheder og den aldrig forglemmelige ungdomskærlighed: The One That Got away. Så selvom man skulle have troet at American Pie følgetonen var løbet af sporet, så runder American Reunion det hele passende af. Og så Stiffler får endelig sin hævn overfor Finch.

Universal Pictures.

Titel: American Pie: Reunion
Original Titel: American Reunion
Premieredato: 7. august 2012
Instruktør: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Skuespillere: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Eugene Levy
Spilletid: 113 min.
Selskab: Universal Pictures, Practical Pictures, Relativity Media, 2012
Genre: Drama , Humor
Link: http://www.americanreunionmovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...