Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Arrow sæson 5

22. december 2017 af Teddy Tofte

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Arrow sæson 5 billede

Femte sæson af ”Arrow” vender tilbage til rødderne.

I ”Arrows” femte sæson er Oliver Queen blevet borgmester og kæmper nu på to fronter i Star City. Med sin makker, John Diggle, tilbage i militæret, og hans søster, Thea, som er i færd med at opgive sin helterolle som Speedy, er holdet med Green Arrow i spidsen nu nede på kun to karakterer: nemlig Oliver og den IT-kyndige Felicity. Men de er ikke de eneste selvtægtsudøvere i byen mere. Green Arrows sejr over Damien Darhk i fjerde sæson har inspireret en ny gruppe af maskerede helte til at tage kampen op mod uretfærdighed, selvom de er forfærdelig uerfarne. Det gør dem mere til forhindringer end til allierede. Ankomsten af en ny fjende tvinger Oliver til at konfrontere spørgsmål vedrørende hans egen fortid, både som borgmester og som Green Arrow.

Identiteten på den nye skurk, Prometheus, forbliver et mysterium i lang tid. Det er ikke en overraskelse, når Oliver finder ud af det, men vedkommende er en formidabel modstander, som er langt bedre end Darhk og sæson tres Ra’s al Ghul. På samme tid skal Oliver også jonglere arbejdet som borgmester og superhelt, men der går ikke lang tid, før han finder ud af, at de to stillinger ikke passer særlig godt sammen.

Sæson fem er også endelig sidste gang, vi skal gennemse historien om Olivers fortid og hvordan han kom væk fra den ø, han blev strandet på. Personligt er jeg glad for, at det er sidste gang, vi skal høre til flashbackene, fordi de i den grad er noget af det værste ved serien. De er så kedelige og fylder alt for meget i en sparsom spilletid. Jeg kan godt forstå, at de vil binde Olivers baggrundshistorie sammen med resten af serien, men det er bare ikke et vigtigt element mere.

Historiens kerne i den femte sæson er stærk, stærkere end tredje og fjerde sæson. Det er underholdende at se Oliver forsøge at samle alle brikkerne i sit nye puslespil – fordi der skal altid være holdmedlemmer i hans team. Der vil dukke et par overraskende situationer op, inklusiv nogle velkendte ansigter som vender tilbage. Sæsonens sidste afsnit har en slags åben slutning, men det er kun godt, for det tyder på, at filmholdet bag serien godt ved, at de har brug for at ryste posen lidt, hvis de ønsker flere sæsoner efter sæson seks.

Femte sæson af “Arrow” er uden tvivl den bedste superhelteserie, du kan finde frem til lige for tiden. Actionscenerne er gennemførte, dramaet er intenst, og skuespilpræstationerne sidder alle lige i skabet. Forventningerne er blevet skruet helt, og takket være Stephen Amells engagement går det forhåbentlig kun fremad.

Ekstramateriale: ”2016 Comic-Con Panel”, ”The New Team Arrow”, ”Allied: The Invasion Complex”, ”Returning to the Roots of Arrow: Prometheus”, ”Deleted Scenes” og ”Gag Reel”.

Blu-Ray: denne udgivelse er præsenteret i 1080 full hd med DTS-HD master audio 5.1-lyd. Der er intet som helst i vejen med hverken lyden eller billedsiden. Farverne er sprøde, hvilket kun er en god ting, nu hvor så meget er filmet om natten.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Arrow sæson 5
Original Titel: Arrow season 5
Premieredato: 2. november 2017
Instruktør: Michael Schultz, John Behring
Skuespillere: Paul Blackthorne, David Ramsey, Katie Cassidy, Willa Holland, Stephen Amell, Emily Bett Rickards
Spilletid: 1179 min.
Selskab: CW, Warner Bros., Twentieth Century Fox, 2017
Genre: Action , Adventure , Krimi , Thrillerbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...