Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Avengers: Endgame - 3D

24. april 2019 af Marco Sebastian Bentsen

6 stjerner Skriv en kommentar

Avengers: Endgame - 3D  billede

Finalen over dem alle er endelig kommet. De slagne helte skal rejse sig igen, efter skurken halverede universets befolkning. Kan de vende et nederlag til sejr, eller er missionen umulig?

I ”Avengers: Endgame” får vi endelig svaret, på hvordan den store superhelteserie ender. ”The Avengers” er splittet, og sørger stadig over udfaldet af kampen mod den onde Thanos(Josh Brolin). Alt virker tabt og ligegyldigt, men vores helte giver ikke op. Det vil hævne sig, hvilket ender ud i plan, hvor alle heltene skal involveres, hvis projektet skal lykkes. Med Captain America(Chris Evans) og Iron man(Robert Downey Jr.) i front, går de ind i det sidste forsøg for at redde hele universet fra Thanos’ dystre vision. De skal få de fem Infinity Stones tilbage. Det er tid til at begynde slutspillet.

En fantastisk afrunding der lever op til hypen
Filmen er iblandt de meste ventede film og har allerede slået flere salgsrekorder inden premieren. Den er en stærk kandidat til at blive den mest indtjenende film nogensinde, hvilket medfører, at storfilmen har meget at leve op til. ”Avengers: Infinity War” opnåede stor succes, og derfor frygtede jeg, om ”Avengers: Endgame” kunne følge op på det. Den gjorte min frygt til skamme og overgik mine høje forventninger. Marvel-universet er stort og kompliceret, men filmen skaber en fantastisk sammenslutning af superheltenes verdener. Det er imponerende, hvordan skaberne bag filmen har samlet det store puslespil og stadig kreerer en fuldstændig uforudsigelig handling. Filmen indeholder samtidig mange følelser og skjulte budskaber, hvilket giver filmen dybde modsat de fleste andre blockbusterfilm.



Tre timers underholdning fra den øverste hylde
Man kunne frygte, at tre timer kan blive søvndyssende, men ”Avengers: Endgame” er underholdende fra start til slut. Filmen indeholder mange karakterer der alle får mulighed for at vise sig frem gennem nostalgiske scener. Selvom jeg ikke hører blandt de mest inkarneret Marvel-fans, rejste hårene sig alligevel under flere af de episke scener. 3D-oplevesen til denne film kan anbefales, eftersom filmverdens bedste værktøjer har været i brug, for at give biografgængerne en uforglemmelig oplevelse.

En af de mest ventede film gennem årene er imponerende og over al forventning, selvom hypen har været stor. ”Avengers: Endgame” er et must-see og Marvel-fans over hele verden vil ikke kunne skjule deres begejstring, efter at have oplevet deres superhelte på det store lærred. Nostalgiske scener, en stor gruppe hollywoodstjerner og kulmination af 22 film. Vær klar til tre timer i filmhimlen.

Titel: Avengers: Endgame - 3D
Original Titel: Avengers: Endgame - 3D
Premieredato: 24. april 2019
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Robert Downey Jr, Chris Evans, Brie Larson, Scarlett Johansson, Karen Gillan, Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Josh Brolin, Paul Rudd, Tom Holland, Bradley Cooper, Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Chadwick Boseman, Don Cheadle
Spilletid: 181 min.
Selskab: Marvel Studios, Walt Disney Studios Motion Pictures, 2019
Genre: Action , Adventure , Fantasi






banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...