Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Babar - Farvel Til Scenen (17)

20. januar 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Babar - Farvel Til Scenen (17) billede

3 tegnefilm med klassikeren elefanten Babar, og hans kongelige problemer. Bl.a. hans søn Arthur der er blevet snydt af en rævepels af en svindler m.m.

What´s mine is mine”/”Min Mine Er Min”: Kongen Babars nevø Arthur, har altid ønsket sig en sejlbåd, men denne nede ved havnen, der er sat til salg er for dyr. Den ejes af den tvivlsomme men velklædte ræv Charles Digger, som får en idé til hvordan Arthur kan få råd til denne båd. Ved købet af hans tin mine, som ikke er så dyr, kan han i løbet af et år måske mere, få råd til båden! Men Arthur føler sig ikke sikker, og Charles tilbyder ham et kig ud i minen. Her placerer han selv en klump guld, og da Arthur opdager denne, kan det kun gå for langsomt med at skrive under.
Men hurtigt under arbejdet i minen indser Arthur at han er blevet snydt gevaldigt. Og nu pønser han på hævn..

”Den Rosenrøde tykhud”/”Den Rosenrøde Tykhud”: En dag er græsen mellem Næsehornsland og Celesteville lukket, Rataxes, næsehornenes konge har lukket af med vagtposter, og alle elefanterne, borgere i Celesteville bliver skrækkeligt forulempet, og må betale meget dyre bompenge. Rataxes og dronningen er tydeligvis blevet fornærmet eller krænket, men vil ikke fortælle hvorfor. Så pludseligt dukker der en lyserød tykhud, maskeret, og hjælper alle med at komme forbi vagtposterne, og som prøver at få Rataxes på andre tanker.

”All Played Out”/”Farvel Til Scenen”: Babar har måske aldrig kendt sin kone helt til bunds, og taget hende lidt for givet. En skønne dag springer en drøm ud hos hende, at stå på de skrå brædder. Det bliver en realitet, da Rataxes kongelige hushovmester Basil, får fri, på en underskrevet blanket fra ham selv, så Basil kan opsætte en teaterstykke i byen.
Celeste får hovedrollen. Babar er noget utryg ved tanken, om den efterfølgende lange turné rundt i landet, på et halvt år..

Klassikeren Babar er fortalt med en altid velkommen ro, og historierne, kan både ses af børn fra 2 til cirka 5-6 år og voksne. De er opbyggelige, og fortalt med en fin streg, der kendetegnende for perioden fra 1950´erne, skrevet og tegnet af franske Jean og Laurent de Brunoff. Idag opleves en sand revolution indenfor animationen og tegneserier, så niveauet er steget. Men ingen tvivl om at Babar stadig kan blande sig med sin særegen stil.
Et dejligt genhør med John Hahn Petersens stemme som Babar.

Intet ekstra materiale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
On Air Video.

Titel: Babar - Farvel Til Scenen (17)
Original Titel: All Played Out
Premieredato: 3. december 2007
Instruktør: Jean, Laurent de Brunoff
Skuespillere: Babar, Arthur, Celeste, Cornelius
Spilletid: 70 min.
Selskab: Canal Plus/1987
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...