Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Black Panther: W...
Black Panther: Wakanda Forever billede

Emily


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Baby Surprise

28. februar 2011 af Helle Perrier

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Baby Surprise billede

Gør det selv baby med overraskelse.

Hvorfor man har valgt at oversætte titlen The Switch til Baby Surprise i den danske udgave af filmen er lidt af en gåde. Handlingen taget i betragtning burde den vel hedde Daddy Surprise. Under alle omstændigheder giver titlen igen mening, og ved første øjekast ligner det da også en titel, som de fleste ville gå langt uden om.

Men filmen har heldigvis flere kvaliteter og ender i det hele taget med at være en hyggelig lille film, som vil være udmærket til en aften indendørs, mens vinteren endnu har tag i landet.

Vi har set det så mange gange før på film, og forholdet mellem de to hovedpersoner er da også velkendt. Kassie og Wally var på et par dates, men forholdet gnistrede ligesom aldrig og nu er de bedste venner. Eller vi ved jo godt at de er det perfekte par, men vi venter så bare på at de selv skal opdage det.
Kassie er ved at være i den alder hvor et barn er sidste udkald. Hun mangler dog en mand til projektet og beslutter sig derfor for at benytte sig af en sæddonor. Noget som vennen Wally ikke kan forlige sig med. Kassie finder drømmedonoren, holder en fest hvor det hele skal ske. Wally drikker sig fuld og ”kommer” til at ødelægge sædprøven og skifter så indholdet ud med sit eget – og glemmer så alt om det.
År senere vender Kassie tilbage til New York med en seksårig dreng. Snart går det op for Wally at han er faderen, men Kassie har i mellemtiden kastet sig ud i et forhold med den mand, hun i sin tid troede var donor. Pludselig er Wally fanget i ønsket om at beholde Kassie og sønnen i sit liv, men hvordan får man lige fortalt at man er far til sin venindes barn?

Baby Surprise er en fin lille film. Den er ganske velfortalt. Jennifer Aniston spiller Kassie og hun spiller den hun altid spiller. Den lidt anonyme, underspillede thirty-something kvinde, der har problemer med kærligheden. Ikke så meget at komme efter dér.
Heldigvis er Jason Bateman virkelig god som den hypokondriske, neurotiske ven og han har især virkelig god kemi med sønnen, der spilles fremragende af den unge Thomas Robinson. De to er et virkeligt godt match, og bestemt dem, der bærer filmen.
Karaktermæssigt er filmens største udfordring dog at få os til at tro at karrierekvinden og neurotikeren kan være venner for slet ikke at tale om kærester. Det virker meget usandsynligt, men takket være et godt manuskript og en Jason Bateman, der virkelig kæmper for at blive sympatisk på den lækre måde, så hænger vi på

Ellers er vi ude i en noget forudsigelig romantisk komedie, der ligger lunt i svinget. Bestemt en film der kan hygges med, men ikke noget mesterværk.

Bluray formatet tillader nogle virkelig gode bybilleder og fremhæver den gode produktion.

Der er intet ekstramateriale på disken.

SF/Fox.

Titel: Baby Surprise
Original Titel: The Switch
Premieredato: 22. februar 2011
Instruktør: Josh Gordon, Will Speck
Skuespillere: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Thomas Robinson
Spilletid: 101 min.
Selskab: Mandate Pictures, SF - Film
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Crimes Of The Fu...
Vanskabte Land
Trold (Netflix)
Rimini
Andor (Disney+)
Bardo: False Chr...
Loving Highsmith
The Menu
She SaidKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...