Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kød & Blod
Kød & Blod billede

Knives Out - Var...
Kollision


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bad Biology.

13. november 2010 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Bad Biology. billede

Efter en lang pause er Frank Henenlotter atter på banen med en dybt forskruet horror-komedie, der uden tvivl vil få dig op af sofaen på den ene eller anden måde.

Den unge og smukke Jennifer er ved første øjekast en helt almindelig kvinde. Men hendes krop at bære på en stor hemmelighed. Hun er nemlig født med intet mindre end 7 klitorisser, og hendes behov for sex er enormt. Ingen eller intet kan tilfredsstille hende, og hver gang hun er sammen med en ny fyr, får det katastrofale udfald. Enten slår hun ham ihjel under elskovsakten, eller også føder hun et mutant barn, ganske få timer efter hun har modtaget hendes elskers sæd. Jennifers hormoner er ganske ude af balance, og ligeledes er hendes liv.
Den unge og smukke Batz er ved første øjekast en helt almindelig fyr. Men så alligevel ikke helt. Ved hans fødsel kom lægerne til at klippe hans penis over, da de skulle klippe navlestrengen, og ved hjælp af kirurgi og medicinske eksperimenter, fik de monteret en ny penis på ham. Det viste sig desværre for Batz at den nye penis fik sit eget liv og egen vilje, og hvis den ikke bliver holdt nede med medicin, slipper monsteret løs, og ingen kvinde er sikker.
Jennifer møder ved et tilfælde Batz, og bliver øjeblikkelig tiltrukket af hans mystiske bule i bukserne, der tilsyneladende har dens eget liv. Måske den lige netop er det der skal til for at tilfredsstille de 7 klitorisser. Men Batz monster-pik er ikke sådan at tæmme, og snart river den sig løs og begiver sig ud på en vild nat i byen. Den vender tilbage godt brugt og på dødens rand, og så er det op til Jennifer at puste nyt liv i yngle-kæppen og redde den og Batz’s liv.

Hvis man syntes at ovenstående handlings referat lyder sygt, dumt og måske endda direkte åndsvagt, skal man lige tænke på, at der er kult instruktøren Frank Henenlotter der står bag. Henenlotter står bag horror kultfilmene Basket Case 1, 2 og 3. Brain Damage og Frankenhooker. Alle film der hylder det usmagelige, og de skæve eksistenser på livets vrangside. Med dette i baghovedet lyder referatet måske stadigvæk en anelse forskruet, og det er Bad Biology da så sandelig også.

Henenlotters film Brain Damage handlede også om en parasit, der overtog en ung fyr, og man kan også godt sige at Batz’s monster-pik er en slags parasit, der styre dens værts-krop. Den har sin egen vilje, og kombineret med dens enorme størrelse gør det, at den er direkte farlig for det modsatte køn, og alle andre der kommer i vejen for dens planer. På den måde minder Brain Damage og Bad Biology en anelse om hinanden. Det er også den samme effektmand, Gabe Bartalos, der står bag monsteret. Bartalos har i øvrigt lavet effekter til alle Henenlotters film, og hans herlige blanding af live action effekter, og stop motion får det til at rykke i bukserne på alle, der elsker de gode gamle horror film fra de glade 70’ere og 80’ere hvor intet var helligt. Gabe Bartalos gør hans arbejde fint, og monsteret i Bad Biology glemmer man bestemt ikke lige med det samme.

Bad Biology er lavet på et spinkelt budget, og produceret af rapmusikeren R.A. The Rugged Man, for hvem Frank Henenlotter også har lavet et par musikvideoer.
Henenlotter og The Rugged Man er tilsyneladende et perfekt match, og deres absurde kærlighedshistorie emmer af sjov og ballade, gys og splat og horror og sex.
Specielt scenerne hvor monsterpikken river sig løs, og alene begiver sig ud på jagt efter frisk mis, er enestående.

Bad Biology er bestemt ikke for alle, og heller ikke Frank Henenlotters bedste film. Men er man fan af manden, bør man ikke snyde sig selv for hans længe ventede comeback til horror verdenen, og bare rolig Henenlotter er bestemt ikke blevet mere stueren og blødsøden med årene.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne flotte unratede DVD udgivelse fra Another World Entertainment.

Billedet står flot i Anamorfisk Widescreen 1.85:1 og lyden er at øre i Engelsk Dolby Digital Stereo 2.0.

Filmen kan ses med Danske, norske, Svenske og Finske undertekster.

Bad Biology er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Bad Biology.
Original Titel: Bad Biology.
Premieredato: 19. oktober 2010
Instruktør: Frank Henenlotter.
Skuespillere: Charlee Danielson, Mark Wilson, John A, Thorburn.
Spilletid: 85 min.
Selskab: 2009.
Genre: Gyser
Monster-Pikken på slap line. Husk at ryste badeforhænget næste gang du skal i brusebad, man ved aldrig hvad der gemmer sig i det !
Monster-Pikken på slap line. Husk at ryste badeforhænget næste gang du skal i brusebad, man ved aldrig hvad der gemmer sig i det !
Jennifer i ekstase !
Jennifer i ekstase !banner
Overskrift Højre Block
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at Dannemora
Samurai Marathon
Aren’t You Happy?
SnatchersKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...