Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bad Boys

25. juni 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Bad Boys billede

I et klodset forsøg på at ”tjene” lette penge, presses en ung mand under biljagt fra politiet, til at køre et barn ned. Et berygtet fængsel skal varetage hans videre forløb.

Livet er svært for unge Mick O´Brien (Sean Penn), der i sort uheld kører et barn over, pænt presset af politiet, efter et mislykket kriminelt set-up. Nu kan hans kæreste J.C. (Ally Sheedy) pakke sin lidenskabelighed ned i et stykke tid, da dommen lyder på flere års fængsel i et af de hårdeste fængsler.
Velkomstpakken for nylig ankomne til den berygtede C blok, er en allé af hadefulde indsatte der spytter og råber til den på overfladen uanfægtede Mick.
Et heraki bliver også hurtigt rullet op for Mick, at guldtjansen eller at ordne lokummerne tilfalder ham, som en af de nye. Blokken bliver styret med sadistisk nydelse af ”værterne” ”Viking” Lofgren (Clancy Brown) og ”Tweety” (Robert Lee Rush), som også får deres andel af tobakssalget m.m.
Da de en dag voldtager en unge sort fange, og slår ham ihjel, og efterfølgende slipper godt fra episoden, er Mick´s vrede tændt. Deres antipati og hån mod ham, bliver deres eget fald. En dag vælger de at forfølge ham, men han få banket begge ned, og har derefter sat sig selv i respekt og fået tildelt den skæbnesvanger stilling som leder af de indsatte.
Viking og Tweety venter kun på deres chance til hævn.
Men flere vil hævne. Paco Moreno (Esai Morales) som er bandeleder udenfor fængslet, og hvis lillebror var i hans varetægt, overfalder Micks kæreste og voldtager hende, kun for øje at komme i det fængsel Mick sidder i og få aflad for sit ulmende had.

En herlig 80´er pastiche, med intenst spil af Sean Penn, der viser sit store og voksende potentiale. Viking er uforlignelig og en anelse parodieret af Clancy Brown, der altid har været en mellemting mellem en collegeboy og manden med jerntændernes/Jaws fætter. Esai Morales holder teten oppe med sit desperate udtryk.
En film der banede vejen for Penns karriere, og som er en ganske seværdig fængsels film, der holder skansen med sine 25 år på bagen, uden at være prætentiøs. Den går ikke nok i dybden som ”Papillon”, eller eksempelvis har nerven som ”Brubaker”, ”En Verden Undenfor” m.fl.
Men det er svært ikke at lade sig rive med.

Ekstra materialet består af en lille trailerpark

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: Bad Boys
Original Titel: Bad Boys
Premieredato: 3. juni 2008
Instruktør: Rick Rosenthal
Skuespillere: Sean Penn, Reni Santoni, Jim Moody, Eric Gurry, Esai Morales, Ally Sheedy, Clancy Brown, Alan Ruck
Spilletid: 118 min.
Selskab: EMI/1983
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...