Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Beautiful Creatures

21. februar 2013 af Michelle Luna Bordig

3 stjerner Skriv en kommentar

Beautiful Creatures  billede

Twilight gone bad

Den unge Ethan Wate (Alden Ehrenreich) bor i en lille kedelig kristen by. Ethan har drømme om en mystisk pige, som han ikke aner, hvem er. Men så en dag begynder den nye pige, Lena (Alice Englert), på skolen som fuldstændig ligner pigen, han har drømt om. De to finder hurtigt ud af, at de har en masse tilfældes og bliver straks forelskede. Lena fortæller dog, at hun er en heks eller en "Caster", som hun kalder det, og at Ethan er i stor fare, da kærlighed mellem et menneske og en Caster er forbudt.

Men alligevel vil Ethan bevise sin kærlighed, selvom at han ved at hendes skæbne skal afgøres på hendes 16 års fødselsdag, som er dagen, der skal afgøre om hun tilhører de onde eller gode kræfter.

Beautiful Creatures er basteret over bogen af samme navn, som er den første i Kami Garcia og Margaret Stohls Caster Chronicles serie. Kærlighedshistorien minder alt for meget om Twilight Sagaen, hvor der i stedet for Vampyrer, er hekse, og det er pigen, der besidder overnaturlige evner og ikke drengen.

Karakteren Ethan Wate er klog, pæn, populær, sød og burde date den populære pige. Han er den typiske high school dreng, som kun findes i film. Karakteren Lena Duchannes ligner og tænker som Bella Swan fra Twilight. De er helt identiske og man skulle tro, at det var den samme forfatter, der havde opdigtet de to karaktere.

Den Oscar-vindende Jeremy Irons (Reversal of Fortune) spiller Onkel Macon, som vil gøre alt for Lena, og han er sikker på, at hun bliver en del af de gode kræfter. Overfor Jeremy Irons er den Oscar-vindende Emma Thompson (Howards End), der spiller den kedelige husmor men hvis krop bliver besat. Derfor skal Emma Thompson hele tiden skrifte mellem at være den kedelige og den onde, hvilket hun gør godt. Sammenspillet mellem Irons og Thompson er fantastisk og det er de to der sørger for, at man ikke falder i søvn i løbet af de to timer som Beautiful Creatures varer. Lige så snart at Thompson og Irons er væk, bliver filmen kedelig og uinteressant.

Den Oscar-nomineret manuskriptforfatter Richard LaGravenese (The Fisher King) har instrueret filmen, men formår ikke at skabe den gnist, der burde være mellem Ethan og Lena, hvilket gør at filmen halter mange steder.

Titel: Beautiful Creatures
Original Titel: Beautiful Creatures
Premieredato: 21. februar 2013
Instruktør: Richard LaGravenese
Skuespillere: Alden Ehrenreich, Alice Englert, Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum, Thomas Mann, Emma Thompson
Spilletid: 124 min.
Selskab: Nordisk Film
Genre: Adventure , Drama , Romantik
Link: http://beautifulcreatures.warnerbros.com/
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...