Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Bjørnen I Det Blå Hus 4 -Det Muntre Køkken (VHS)

12. juni 2002 af Morten Eriksen

4 stjerner Skriv en kommentar

Bjørnen I Det Blå Hus 4 -Det Muntre Køkken (VHS) billede

Så er der sød underholdning for de små. 2 afsnit af TV-serien ”Bjørnen I Det Blå Hus” er netop udgivet på VHS kassette.

Nøgleordet i det første afsnit på båndet er sundhed. Bjørnen bliver undersøgt af Ojo der leger læge. Han får stillet diagnosen Storebjørnitis! Bjørnen støder på musen Tutter der knokler med at skubbe ost ind i musehullet, men er for udkørt til at få det gjort. Bjørnen råder Tutter til at hvile sig, og efter et hvil går det meget bedre. Bjørnen danser cha cha cha og får sig en snak med Skyggen!

Det næste afsnit handler om madlavning. Bjørnen har lovet Ojo at lave noget rigtig god mad, men han har glemt hvilken ret det er. De finder sammen ud af at det er pandekager. Tutter og Trillo bliver sat til at dække bord, men da de ikke kan enes, må Bjørnen fordele arbejdet. Pip og Pop kommer på besøg og hjælper til med madlavningen

Fælles for begge programmer er, at der er et lille indslag med en kort historie fortalt med pantomimespil. Bjørnen afslutter sin dag med en snak med månen Luna, og sammen synger de afslutningssangen.

VHS specifikationer:

Billedet er i 4:3 og det står fint. Der er knald på farverne. Stemmerne er eftersynkroniseret på dansk og lyden er i stereo. Bjørnens stemme har man ramt meget godt, mens nogle af de andre stemmer ligger lige under irritationsgrænsen .

Med hensyn til udgivelsen er der et par ting jeg vil beklage mig lidt over! Det første er spilletiden. Prisen for båndet er 100 kr. og det synes jeg er en forholdvis høj pris, når der kun er 2 afsnit på båndet. Det er for hurtigt set. Der bør minimum være 3, synes jeg. Der er pyntet lidt på den spilletid der er angivet bag på coveret. Den siger ca. 50 minutter, men reelt er det 46 minutter. Den anden ting er mediet. Med den hast som DVD udbredes, så bør man have muligheden for at vælge mellem VHS og DVD. Med VHS’en har man kun det danske lydspor og det kunne være interessant at kunne vælge de originale stemmer især med henblik på de mange sange der er i serien!

Serien henvender sig til de små (jeg vil gætte på 2-6 år). Showet er en kombination af hånddukker og en meget livagtig bjørn i fuld størrelse. Bjørnen er rar og sød og det er ikke fordummende underholdning, som så meget andet! Der er hæklet nogle opdragende elementer ind og disse er præsenteret på en god måde. Serien er dog ikke så original og vittig som Sesame Street, men et udmærket alternativ. Afsnit nummer 100 er netop blevet optaget og serien har vundet flere priser heriblandt en Emmy.

Til de forældre der er vokset op med Sesame Street (aka Sesam Strasse) og Muppet Show, så er der godt nyt! Historien om Kermits unge år i sumpen er ved at blive lavet som en direkte til video titel. Desuden så har Jim Henson Productions indgået et samarbejde med Team Todd om at lave nogle splinternye shows med de kendte mupper samt nogle nye. Lad os håbe at det lykkes dem denne gang at fange gnisten fra det originale Muppet Show der kørte i perioden 1976 – 1981.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Bjørnen I Det Blå Hus 4 -Det Muntre Køkken
Original Titel: Bear In The Big Blue House -Picture of Health & Magic in the Kitchen
Premieredato: 4. juni 2002
Instruktør: Hugh Martin
Skuespillere: Noel Macneal, Peter Linz, Tyler Bunch, Vicki Kenders-Eibner
Spilletid: 50 min.
Selskab: Jim Henson Home Entertainment 1999, SF-film 2002
Genre: Familie
Link: http://www.bearinthebigbluehouse.com
Billede fra det første afsnit.
Billede fra det første afsnit.
Billede fra det andet afrsnit.
Billede fra det andet afrsnit.


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...