Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Black Widow

9. juli 2021 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Black Widow  billede

Det bliver til et humoristisk, actionspækket og følelsesladet farvel til den sorte enke.

Lidt over et år skulle der gå, før vi kunne følge Black Widows sidste bedrifter. Det må siges at have været meget underligt, når vi ellers er blevet vant til at blive pumpet med den ene Marvel film efter den anden. Til gengæld har det givet de sekundære karakterer mulighed for at udfolde sig i serieland bl.a. i ”WandaVision” og ”Falcon and the Winter Soldier”. Nu er tiden dog endeligt kommet til den sidste oprindelig kvindelige Avengers, og det bliver en hæsblæsende rejse.

Fortidens rædsler
Natasha/ Black Widow ( Scarlett Johansson) er på flugt fra regeringen, eftersom Avengers har været på kant med loven. Hun bliver tvunget til at konfrontere med sin traumatiske fortid, der i første omgang fører hende til Budapest, hvor genforeningen med hendes søster, Yelena ( Florence Pugh) ikke går stille af sig. Nu skal de forsøge at få bugt med den fortid, der udviklede dem begge til blodtørstige dræbere.

Nye tilføjelser til Marvel universet
Florence Pugh har allerede mange præstationer under bæltet, på trods af sin unge alder, men er en god tilføjelse til dette univers. Hun spiller rollen som en ægte actionhelt, men får samtidig også mulighed for at vise sit dramatiske talent. Sammenspillet med Scarlett Johansson er meget underholdende, og de to har bestemt kemi. Med i filmen følger også mor og far spillet respektivt af Rachel Weiz og David Harbour. Disse karakterer giver Marvel genren en helt anden tematik, da de bidrager til en kompleks familiedymamik.

Johansson takker af med stil
Den smukke Scarlett Johansson har igennem flere år domineret rollen som Black Widow og har sørger for at gøre spionen Natasha Romanoff til en unik superhelt. Efter tragedien i Marvels Endgame må fans sige farvel til den elskelige karakter, og Johansson sørger for at slutte af i stil. Der er fart over feltet i Marvels nye investering, hvor actionsekvenserne er underholdende og effektive.

Filmens absolut styrke ligger dog i familie-tematikken, som for alvor, gør disse superhelte til mennesker og sætter de store spørgsmål til familiesammensætninger, og hvor langt man vil gå for dem. Disse sekvenser bliver opsat nærmest som en dramaserie, hvilket er et nyt skridt for Marvel. Dette fungerer dog rigtig godt og byder på rørende sekvenser.

”Black Widow” byder på et action-fyldt spiondrama med god humor og en fin afsked med Scarlett Johansson. Plottet er meget genkendeligt for Marvel, men de formår dog at trække det menneskelige ud af superheltene og får skabt dramatiske øjeblikke for den dysfunktionelle familie. Filmen er bestemt corona ventetiden værd.

Titel: Black Widow
Original Titel: Black Widow
Premieredato: 9. juli 2021
Instruktør: Cate Shortland
Skuespillere: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone, Rachel Weisz
Spilletid: 134 min.
Selskab: Marvel Studios, Walt Disney Studios, 2021
Genre: Action , Drama


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...