Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Brick Mansions

24. april 2014 af Rasmus Legene

3 stjerner Skriv en kommentar

Brick Mansions billede

Paul Walkers sidste film er en uinspireret afspejling af originalen

Brick Mansions er en amerikansk genindspilning af den franske Banlieu 13 (2004). I modsætning til mange andre geninspilninger, er der ændret meget lidt. Det er samme skuespiller (David Belle), der spiller den ene af de to hovedroller, og det er Luc Besson, der endnu en gang har produceret og skrevet manuskript. Dette betyder, at det meste af det der var godt i den oprindelige film, stadig er godt i denne. Det betyder også, at man som publikum undres over, hvorfor filmen overhovedet eksisterer.

I en nær fremtid er har man muret den mest kriminelle bydel af Detroit inde og døbt den Brick Mansions. Desværre har nogle kriminelle inde fra Brick Mansions fået fat i en neutronbombe og derfor bliver en politimand og en kriminel fra området sendt ind for at desarmere bomben. Men i virkeligheden er plottet ikke særligt vigtigt, eller giver særligt meget mening, det er actionscenerne originalen er kendt for, og derfor også dem, vi kigger efter her.

Og actionscenerne er ganske fine. Der er stor fokus på Parkour som David Belle selv har været med til at grundlægge og at se den mand hoppe omkring i en nedslidt bydel, er helt fantastisk. Når filmen ikke er hæsblæsende action, går den nemt i stå, dialogen er svag og som sagt kan plottet virkeligt ikke tåle, at man tænker for meget over det.

Mit største problem med actionscenerne i filmen er, at mange af dem virker kaotiske. Det er svært, at følge med i hvad der foregår pga. den hektiske klipning. Jeg husker originalen som værende mere klar, hvad det angår, men jeg kan tage fejl.

Det andet store skift fra originalen er naturligvis Paul Walkers rolle. Paul Walker har aldrig brillieret som skuespiller, men når han sættes sammen med en franskmand, hvis primære kompetence er fysisk hoppen omkring, bliver hans begrænsede evner meget fremtrædende. Som sagt er dialogen ikke meget værd, men Walker virker også træg i forhold til David Belle, når det kommer til slåskampe og hoppen omkring.

Det er ærgerligt, at filmen skal markedsføres som Paul Walkers sidste færdigtindspillede film. Han har lavet bedre ting, og det virker ikke rigtigt som om, han brænder for denne omgang. Når det så er sagt, leverer han, hvad man kan forvente af manuskriptet, og at lade David Belle overskygge ham med sin Parkour, er ikke dårligt for filmen.

Det er en actionfyldt film, der har bedst af, at man ikke hører for godt efter dialogen eller tænker for meget over plottet. Desværre er actionen bedre i originalen, og der er intet gjort for at forbedre plottet. Derfor vil jeg anbefale at finde originalen i stedet.Denne genindspilning bringer intet værdigt til bordet.

Titel: Brick Mansions
Original Titel: Brick Mansions
Premieredato: 24. april 2014
Instruktør: Camille Delamarre
Skuespillere: Paul Walker, David Belle, RZA, Catalina Denis
Spilletid: 90 min.
Selskab: Europacorp, Europacorp, 2014
Genre: Action , Sci-Fi
Paul Walker
Paul Walker
David Belle
David Belle


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...