Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Brug bolden som Beckham

30. januar 2005 af Lise Aakjær

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Brug bolden som Beckham billede

Den verdenskendte fodboldspiller David Beckham deler ud af sin fodboldvisdom i rollen som træner for en flok børn i 10-års alderen. Han giver fodboldtips og taler om sin karrieres højdepunkter.

David Beckham er måske en af verdens bedste fodboldspillere. Nu er der mulighed for at se ham i aktion på på denne DVD, hvor han træner med en flok unge fodboldspillere af begge køn.
Først sætter fodboldstjernen sig midt på banen og sludrer lidt med ungerne om løst og fast - fra spice girls til drømmen om at blive professionel fodboldspiller. Der gives gode råd om altid at yde sit bedste, træne hårdt og aldrig miste modet.

Og så går de i gang at spille kamp med Beckham som træner, der løber ved siden af og giver børnene kritik, mens de spiller. Kampen ses både ovenfra og fra siden, så tilskueren bedre kan se deres samspil.

Sidst kommenterer Beckham klip fra sin fodboldkarriere, bl.a. det velkendte straffespark, hvor Beckham sendte England til VM.

Desuden er der et hav af forskellige træningsøvelser udført af Beckham selv og derefter af børnene. Der er mange afsnit om boldkontrol, spil med yder- og indersiden af foden, hvordan man sparker til bolden, hvordan man får plads, hvordan man modtager bolden mv. Det prøver Becks i praksis med børnene, og imens bliver der igen tid til at sludre med Beckham om hans spisevaner, træningsprogram og om at være smuk mv.

Det kan være svært at se formålet med en DVD som denne, især hvis man som jeg ikke er fodboldentusiast. Mon ikke det kan være lige så lærerigt at sende ungerne ned i parken og sparke til bolden, som at se på David Beckham gøre det? Men et er selvfølgelig teori, noget andet er praksis, som er svært at sammenligne. Måske kan unge fodboldspillere få gode idéer til deres egen træning, til at øve teknikker eller blot blive opmuntret til at hænge i med træningen.

DVD'en ligner mest af alt en Beckham-fan DVD, hvor man kan sætte sig foran skærmen i 90 minutter og dyrke mandens fodboldtalenter og - for andre - hans udseende.

Dvd'en er flot opbygget med livlig grafik og forskellige special effekts som f.eks. superslowmotion og en speciel kamerateknik, der snurrer 360 grader rundt om fodboldhelten, når han fyrer bolden af sted.

Desuden er alle teknikkerne overskueligt opdelt, hvilket fungerer meget godt. Man kan f.eks. "slå op" under frispark - hvorefter Beckham straks demonstrerer, hvordan det skal gøres.

"Brug bolden som Beckham" er en udmærket DVD, der meget fint holder fokus på det rent sportslige, og som undgår at slå plat på Davids skandaleopspundne ægteskab med den tidligere Spice Girl, Victoria Beckham. Omvendt lugter DVD'en så meget af fandyrkelse, at der sikkert vil være mange, der netop vil savne lidt flere personlige detaljer om den verdenskendte fodboldmand.

Ekstramateriale
Ekstramaterialet på denne DVD må siges at være ikke-eksisterende, da det blot består af klip fra DVD'ens 40 minutter lange film. Det er altså mest gentagelser eller højdepunkter fra DVD'en,som ekstramaterialet sikrer let adgang til. Der er dog en DVD-rom træningsplan, som kan printes, hvis man sætter skiven i computeren, og et par andre ekstra ting som kapitelinddelingen af teknikker. Alt i alt tæller bonus-materialet:

- Behind the scenes with David Beckham
- Kids Q & A with David
- Kids football game with David
- Special Effects
- David Beckham’s Football Highlights
- Keepy Uppy Multi-Cam
- DVD-ROM Coaching Plan
-
Guf for fans eller wannabe-Beckhams.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Brug bolden som Beckham
Original Titel: Really Bend it Like Beckham
Premieredato: 17. januar 2005
Instruktør: Russell Thomas
Skuespillere: David Beckham -, en flok unavngivne børn
Spilletid: 99 min.
Selskab: Footwork Productions, Freemantle Media, Nordisk Film, 2004.
Genre: Dokumentar
Se Beckham fyre bolden afsted i super-slowmotion
Se Beckham fyre bolden afsted i super-slowmotion


banner
Overskrift Højre Block
Into The Deep (N...
Blonde (Netflix)
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...