Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Capital Punishment

9. maj 2005 af Helle Perrier

1 stjerner Skriv en kommentar

Capital Punishment billede

En mand fanget i narkosmugling må indse, at det ikke lige sådan er til at komme ud af kriminalitet

Det skal straks siges at denne film både er en elendig produktion og manuskriptet er så dræbene elendigt at man burde have læst det igennem en gang mere, og så stoppet Capital Punishment i tide.

Handlingen er kort ridset op den at det hele drejer sig om en barsk og kompromisløs historie om livslangt venskab og svære valg. Capital Punishment er en blanding af idealer, bedrag - og i særdeleshed svigt og fare, som udspiller sig blandt chaufførerne i Londons sorte taxamiljø. Her finder vi to lejre: dem, der kører "sort", og dem, der forsøger at være lovlydige. Tre unge boksere har alle haft de samme muligheder i livet, og det vil sige absolut ingen! Da Dave ikke kan betale et lån fra sin ven Russell tilbage, tilbyder hans gamle ven ham et meget godt betalt chaufførjob. Da det går op for ham, at han er havnet i narko-trafik, prøver han at komme ud af miljøet. Dette kan komme til at koste ham livet, for han har allerede set mere, end han burde.

Skulle man dømme en film på omslaget ville man sige, at Capital Punishment er en billig film med dårlige skuespillere. Den måde skal man som bekendt ikke dømme ting på, selv om det i dette tilfælde er helt korrekt.
Der er ikke noget i vejen med lavbudgetfilm – ofte er det de film der lader den gode historie træde i centrum, fordi der ikke er råd til at dække fejlene med effekter. Men en lavbudgetfilm må gerne se godt ud alligevel, det behøver ikke ligne noget et mediehold på en efterskole kunne have lavet. Capital Punishment ser grim ud, lyder grimt og er bare grim. Klippene er helt uden sammenhæng, og historien er så rodet, at man næsten er stået af før der er gået fem minutter. Handlingen giver ganske simpelthen ikke nogen mening, og man opdager konstant at man kommer til at vandre i sine tanker for det er ganske enkelt umuligt at fastholde interessen i mere end et minut af gangen.
Produktionsmæssigt er denne film så ringe, at man undres over at den overhovedet er kommet på dvd, for man kan da ikke forvente at nogen vil synes om den.
Farverne er grå, og grumsede og virker som om de er optaget med et hjemmevideokamera.

Der er desværre ikke en eneste positiv ting at sige om filmen – det skulle dog lige være at den kun varer 83 minutter, men det såmænd længe nok, når den er så slem som den er.
Enkelte af torturscenerne er til at leve med, men ellers er Capital Punishment en film, der fortjener at blive glemt igen så hurtigt som muligt.
De eneste der kunne have en smule interesse i filmen vil være dem, der bare må se en endnu en film om narkotrafik og kriminelle smågangstere. Men som det så ofte er tilfældet med det, er de film lavet så meget bedre så mange gange før.
Det er ikke lovligt. Det er en livsstil. Er taglinen til Capital Punishment – det er det sjoveste ved hele filmen, for mage til vrøvl skal man da lede længe efter.
Vurdering 1/6

Ekstramaterialet: Biografi/cast og credits samt nogle trailers
Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Capital Punishment
Original Titel: Capital Punishment
Premieredato: 27. april 2005
Instruktør: Adrian Vitoria
Skuespillere: Sam Callis, Deborah Sheridan-Taylor, Richard Driscoll
Spilletid: 83 min.
Selskab: Real People Production, Paramount Home Entertainment, 2001
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...