Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Centervagt

10. juni 2021 af Patrick S. Sørensen

1 stjerner Skriv en kommentar

Centervagt billede

Efter halvandet år med en stor sort pandemi-sky hængende over hovedet, har vi i den grad brug for en god dansk komedie til at løsne op i de nedadhængende mundvige. Desværre er Centervagt, sommerens store danske komediesatsning, en usympatisk og overkarikeret omgang juks uden et eneste grin

Rune Klan i ”sjove” kostumer
For at smide en gammel reference på bordet, så minder Centervagt mest om en af de film du ville kunne finde til 5 kr. på DVD nede i Blockbuster to måneder efter biografpremieren. En stor satsning med en habil rollebesætning, der bare er gået helt galt. Alt er decideret forfærdeligt: Manuskriptet må være fundet i Rasmus Heides skraldespand, hvor især dialogen er unaturlig og tåkrummende. Soundtracket er super malplaceret, og går yderligere ind og ødelægger de i forvejen ikke-sjove scener. Skuespillet er i bedste fald lunkent, men hvis man skal være lidt sød, har de heller ikke haft meget at arbejde med (Kirsten Lehfeldt står ud som den bedste). Og så selvfølgelig den ligegyldige instruktion fra Rasmus Heides side, der som instruktør står for den overordnede kunstneriske del af filmen, men ikke lader til at have haft nogen anden vision end at grine bag kameraet af sine egne dårlige jokes, halv-demente pensionister, folk der stammer, Rune Klan i ”sjove” kostumer, bøvser og folk der falder klodset.

Udover konstante overkarikerede, usympatiske og utroværdige karakterer i usjove scenarier, har Centervagt også et andet problem, og det er plothuller. For at nævne et af mange, handler en stor del af historien om en mystisk tyv der er på spil i centeret, et mysterium der nemt ville kunne løses hvis der var nogen der gad at eftertjekke overvågningskameraerne. Og hvorfor er der ingen der involverer politiet? Det er særdeles fornærmende historiefortælling.



Rasmus Heide er på dybhavsmission med Centervagt, og finder frem til det hidtil laveste punkt i dansk komik. En plothuls-befængt ligegyldig historie besat af usympatiske overkarikerede idioter. Lad os krydse fingre for at dansk film aldrig synker dybt igen.

Titel: Centervagt
Original Titel: Centervagt
Premieredato: 10. juni 2021
Instruktør: Rasmus Heide
Skuespillere: Rune Klan, Josephine Park, Christopher Læssø, Kirsten Lehfeldt, Stephania Potalivo, Martin Brygman, Nikolaj Stockholm, Charter McCloskey
Spilletid: 85 min.
Selskab: Nordisk Film
Genre: Humor
Link: https://www.imdb.com/title/tt13914260/?ref_=nv_sr_srsg_3




banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...