Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Central Intelligence

15. december 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Central Intelligence billede

En ny komedie-duo er født.

Lad os få det ud af verden med det samme, ‘Central Intelligence’ er ikke noget mesterværk. Nærmere klassisk Hollywood-metervare med et gennemskueligt og uoriginalt plot. Men det gør faktisk slet ikke så meget, når bare man er i selskab med Kevin Hart og Dwayne ’The Rock’ Johnson, der stråler af spilleglæde og sprængfarlig kemi!

Mødet mellem to gamle og uvante bekendte fra skoletiden danner grundlaget for en sprængfarlig affære. Skolens populære fyr Calvin (Hart), der er endt som ubetydelig revisor, parres nemlig med mobbeofret, Bob (Johnson), der i sin afmagt er blevet hårdpumpet CIA-agent.

Bob er på jagt efter skurken The Black Badger, som truer landets sikkerhed. Men kan Calvin stole på ham? Inden længe er både CIA og skurke på nakken af de to.

Dwayne Johnson beviser sit omfangsrige talent med en god portion funny bones, og overfor en skrigende straight man i Kevin Hart. Stjerne komedie-duoen giver den som et moderne svar på Gøg og Gokke, ikke kun fordi deres fysiske fremtoning fungerer som et perfekt modspil, men også fordi deres dynamik og begejstring sprudler ud af dem. Spilleglæden smitter, og man kan ikke undgå at have det sjovt i deres selskab.

Godt hjulpet på vej af flere vellykkede komiker-cameos, der tæller en usædvanlig modbydelig Jason Bateman og ’Breaking Bad’s Aaron Paul, der selvfølgelig kvitterer med sin signatur-replik, bitch, formår flere ’Central Intelligence’-scener faktisk at være utrolig morsomme.

2016 har for alvor været Johson og Harts år – og ’Central Intelligence’ er absolut et af højdepunkterne, havde filmen på manuskriptplan også leveret på samme niveau, havde vi måske haft en af årets allerbedste komedie her.

En ny komedie-duo er født – og vi kan godt begynde at glæde os til endnu flere film!

Ekstramateriale
Blu ray'en indeholder følgende ekstramateriale: "Gag reel", "alternate scenes", "Dance Off", "Line-O-Rama", "Couch Time-Lapse" og kommentarspor fra Co-writer/instruktør Rawson Marshall Thurber og Co-editor Mike Sale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Central Intelligence
Original Titel: Central Intelligence
Premieredato: 17. november 2016
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Skuespillere: Amy Ryan, Thomas Kretschmann, Dwayne Johnson, Jason Bateman, Kevin Hart, Tim Griffin, Ryan Hansen, Megan Park, Aaron Paul, Danielle Nicolet, Timothy John Smith, Sione Kelepi, Dylan Boyack
Spilletid: 107 min.
Selskab: New Line Cinema, Universal, 2016
Genre: Action , Humor


banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...