Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Click

29. september 2006 af Søren Falgaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Click billede

Click er en intelligent og udfordrende komedie. Adam Sandler spiller en arbejdsom arkitekt, der får muligheden for at surfe gennem livet

Der findes de komedier, hvor man ligger flad af grin på gulvet hele vejen igennem, så findes der de komedier, hvor det slet ikke fungerer og man keder sig som en I H.
Med Click er det hele lidt anderledes. Filmen er som sådan ikke hylende morsom, men det gør egentlig ikke så meget for undervejs er den ret seriøs og fårr taget nogle emner op på en ret intelligent måde.

Historiens hovedperson, Michael Newman er en upcoming arkitekt, der arbejder røven ud af bukserne for at blive partner i det firma, der styres af Ammer (spillet af den velcarstede David Hasselhoff).

Men med to små børn og en dejlig kone derhjemme er tiden ofte for knap for Michael. Desuden trækkes han med problemer med diverse fjernbetjeninger, der pr. definition skulle gøre hans liv nemmere.

Så en sen aftentime sætter Michael sig i sin bil og tager til et mærkværdigt indkøbscenter. Her ender Michael i baglokalet Beyond, hvor han møder den kryptiske og spøjse Morty (Christopher Walken). Morty anerkender straks Michaels problemer og har den helt rigtige løsning, et bambusprodukt af en universal fjernsynsbetjening.

Men fjernsynsbetjeningen viser sig hurtigt at kunne meget mere end styre carporte og television. For Michael får med den forlængede arm mulighed for at spole og navigere frit rundt i virkeligheden, og så er der pludselig ikke andet end overskud i hans liv. Desværre er det jo med den slags digenotter som det er med megen teknologi at bruges den ikke ordentligt, bliver mennesket til slave af den. Og således også med Michael, der Oplever, at verden bliver fjern fra ham. Snart skøjter han over alle de vigtige ting og ser sig selv blive gammel på ingen tid.

Og ja, morale det får vi også i den meget underholdende og fængslende komedie som den unge instruktør Frank Coraci her har begået. Sandler fungerer forbilledligt som Michael Newman, og den lækre kones rolle fyldes ud med charme af Kate Beckinsale. Birollerne er også i storform med hendholdsvis Dear Huntermanden med comeback i en række komiske roller, Christopher Walken som gal videnskabsmand, og superbilen Kits fader og de røde badebuksers kongGulerod, David Hasselhoff som overfladisk fissefukoseret boss. I det hele taget er det blevet til en stemningsladet og kløgtig film, der, når filmen kommer på DVD, nok skal holde folk fra fjernbetjeningen.

Så hvorom alting er, Click er en relevant og interessant komdie med noget på hjertet for det moderne ZappZappkarrieremenneske. En film der tør være intelligent på samme tidspunkt, som den holder den komiske og underholdende facadeindpakning.

Titel: Click
Original Titel: Click
Premieredato: 29. september 2006
Instruktør: Frank Coraci
Skuespillere: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, David Hasselhoff, Henry Winkler, Julie Kavner, Sean Astin, Joseph Castanon, Jonah Hill, Jake Hoffman
Spilletid: 107 min.
Selskab: Revolution Studios, Original Films, 2006
Genre: Humor
Link: http://www.sonypictures.com/movies/click/

banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...