Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Coco Chanel og Igor Stravinsky

23. juni 2010 af Elsebeth Frederiksen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Coco Chanel og Igor Stravinsky billede

Kedelig historie om kærlighedsaffære mellem Coco Chanel og Igor Stravinsky

Filmatiseringen af Chris Greenhalghs roman "Coco og Igor" fra 2002, med blandt andet Mads Mikkelsen på rollelisten, er en opdigtet fortælling om affæren mellem den gifte Igor Stravinsky og designeren Coco Chanel.
Hvor filmen "Coco før Chanel" fortæller historien om hvordan Coco begyndte at designe fortsætter denne film hvor hun er etableret som designer med en tøjbutik på en fashionabel adresse i Paris.
Filmen begynder i 1913, hvor Igor Stravinsky(Mads Mikkelsen) har premiere på sit første stykke ”Le Sacre de Printemps”.Et moderne stykke, som Coco Chanel(Ana Mouglais)vist er den eneste som faktisk kunne lide. Alle andre går før tid eller råber skældsord efter skuespillerne og selve stykket. 7 år efter er Igor Stravinsky fattig og har intet sted at bo. Coco Chanel tilbyder ham, hans syge kone og 4 børn at de kan komme og bo hos hende. Det tager han imod og hurtigt indleder de en affære.

Denne fortælling er opdigtet, for ingen ved hvad der fik for sig mellem Coco og Igor Stravinsky, da han boede hos Coco Chanel. Affæren virker da heller ikke troværdig. Ikke fordi skuespillerne er dårlige, men mest fordi deres kemi ikke rigtigt passer sammen. Jeg kan ikke vurdere om Mads Mikkelsen er god til hverken fransk eller russisk, men den danske accent skinner igennem indimellem. Igor Stravinsky udstilles som en tør kedelig mand, uden empati for sin syge hustru. At han har en affære med Coco Chanel i det samme hus hvor han kone bor gør ham mere usympatisk. Anna Mouglais’ portræt af Coco Chanel efterlader os ikke et godt indtryk af hende som person. Hun virker utiltalende og skrap, men man kan også tænke, at man ikke kommer frem til den position hun havde i modeverden uden at have rundsave på albuerne.

Der er flotte billeder i filmen. Billeder af flot tøj selvfølgelig, men det virker som en kulisse for kærlighedsaffæren som ikke virker særligt spændende. Man går jo ikke ind og ser en film fordi den i ca. 2 timer har flotte billeder, hvis der ikke er en handling i den samtidig.
2 stjerner for handlingen og en stjerne mere det flotte set up og kostumerne.

Scanbox

Titel: Coco Chanel og Igor Stravinsky
Original Titel: Chanel Coco & Igor Stravinsky
Premieredato: 8. juni 2010
Instruktør: Jan Kounen
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Anna Mouglalis, Yelena Morozova
Spilletid: 115 min.
Selskab: Camera Film, 2010
Genre: Romantik
Link: http://www.moviezoo.dk/dvd-film/Coco-Chanel-og-Igor-Stravinsky-(2009)_5706102393587&ref=boligbasen&affiliate=1014&utm_source=boligbasen



banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...