Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Confetti

18. marts 2007 af Diana Monica Szatanik

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Confetti billede

Bryllupsmagasinet Confetti udskriver en konkurrence om årets mest originale bryllup og det kan kun ende med nogle meget interessante forslag.

Det engelske bryllupsmagasin Confetti udlodder et hus til 5 milioner til det par der formår at holde årets mest originale bryllup.
Efter en audition med alverdens skøre idéer til et originalt bryllup står de tilbage med tre par. Josep (Stephen Mangan) & Isabella (Meredith MacNeill) der vil have et tennis-bryllup, Michael (Robert Webb) & Joanna (Olivia Colman) der vil have et nudist-bryllup og Matt (Martin Freeman) & Sam (Jessica Stevenson) vis idé er et musical-bryllup.

Bøsseparret Archie (Vincent Franklin) og Gregory (Jason Watkins) er bryllupsarrangørene og skal på bedste vis forsøge at hjælpe de tre par med gode idéer. Det er vel næppe nogen hemmelighed at det giver anledning til utalige grin og ualmindelig skræmmende scener af det homoseksuelle par der mener at ’giant balls baging from behind’ er lige noget for tennis-parret.

Alle tre par står overfor de mere typiske problemer der er ved at arrangere et bryllup, men det sker også at noget som en plastikoperation bliver nødvendig – især hvis man gerne vil vinde.

Her er alt fra forlovere der synger om gormens tur til helvede, søstre der gerne vil styre det hele, trænere der lægger an på bruden og svigermødre der bare ikke helt kan forstå noget som helst.

Hvad jeg troede måske ikke var en af de sjoveste film, har faktisk vist sig at være hyldende morsom og helt igennem gennemtænkt med ualmindelig godt castet skuespillere.

Først og fremmest er jeg stærkt betaget af bøsseparret Archie og Gregory. Jeg skal ikke kunne sige om de er homoseksuelle i det virkelige liv, men de spiller overbevidsende godt og er stereotypen af den homoseksuelle bryllupsarrangør.
Jeg synes faktisk samtlige hovedroller er castet virkelig godt og synes de leverer varer på suværen måde.

Filmen er hylende morsom, sjov og vittig. Den sjove britiske humor gør at selv hankøn kan sætte sig i sofaen og stadig nyde filmen. Den er ikke romantisk på den her ’åh-nej-min-kæreste-tvinger-mig-til-at-se-tøsefilm’ måde, men mere en komedie med et twist af kærlighed og galt kærlighed mikset med irriterende svigerfamilie kan blive.

Jeg kan varmt anbefalde Confetti til enhver der gerne vil have et godt grin. Bare husk at vejen til et succesfuldt bryllup er at have ’the giant balls banging from behind!’

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Confetti
Original Titel: Confetti
Premieredato: 6. marts 2007
Instruktør: Debbie Isitt
Skuespillere: Stephen Mangan, Meredith MacNeill, Robert Webb, Olivia Colman, Martin Freeman, Jessica Stevenson
Spilletid: 96 min.
Selskab: Fox, SF-Film, 2006
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...