Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cougar Hunting

3. juni 2012 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cougar Hunting billede

Tåbeligheder i Aspen

Tre unge nørdede fyre med et forkvaklet selvbillede, trænger til at få noget på den dumme. De jævnaldrende tøser gider ikke rigtig de kiksede drenge, som ellers strør om sig med ”geniale” scorebemærkninger. Derfor er der pludselig ikke mange skud i bøssen tilbage, hvis man vil have lettet trykket. Med mindre man da får den oplagte idé at tage til Aspen og jage ældre kvinder. I bedste fald synes de modne kvinder jo tilmed at det kunne være spændende at give sig i kast med lidt yngre kræfter.

Tyler, Dick og Tom drager derfor til Aspen fulde af selvtillid, men ikke alt går som de har håbet på. De passer slet ikke til det eksklusive miljø blandt rige og prominente. Efter en masse skæverter og pinligheder, så vinder drengene pludselig indpas. Og bedst da det kører for dem hver især, så starter den personlige nedtur. For der indtræffer noget som ingen af dem havde regnet med, og bestemt heller ikke planlagt. Nemlig forelskelsens indtog.

Vi er i genren a la American Pie, dog uden tærte. Men til gengæld med tatovering på tissetøjet og andre regulære dumheder. Al logik er herfra udeladt, for der følger nu en lind strøm af platheder. Cougar Hunting er en teenage-komedie af metervare-skuffen, som for Gud ved hvilken gang afdækker den liderlighed som amerikanerne åbenbart tror at alle unge er indoktrineret af. Jeg har rigtig svært ved at se hvad pokker det er filmen vil. Tja, underholde er vel et godt bud? Jovist, men ikke engang det kan den.

Her er 90 minutter med alt fra mundherpes til små dværge som er dygtige til at yde akupunktur i testiklerne. Er det nu vi skal grine? Det kunne det jo godt have været, men tåbelighederne er ganske enkelt under lavmålet. Man skal kede sig overordentligt meget, eller have været uden en tv-skærm i et årti for at synes om denne gang bras. Plottet er så gennemskueligt at 2 minutter af filmen er nok, for at brikkerne er lagt, og så er det blot at vente en 6 kvarter mere, før pinslerne er ovre. Selv fremdriften er snuppet fra en skabelon. En misforståelse koster kærligheden i en periode, for der skal naturligvis hales i land så alt kan blive godt igen. Og ja, det sker naturligvis i det sidste kvarter, således at filmen kan slutte med lidt hånd i hånd eufori. Du glade vanvid, for en gentagelse af alle dumme komedier i tidens løb. Not Another Aspen Movie, fristes man til at sige!

Hvis du synes at det er sjovt at den tykkeste af de tre knægte skider i en bil, eller at den kække putter en spegepølse ned i sine bukser inden skituren for at virke veludrustet, ja så vil du elske Cougar Hunting. Jeg kan ikke forhindre folk i at investere i eller leje denne film, men jeg kan forhindre at det bliver min dvd-afspiller som du bruger til ”oplevelsen”. Cougar Hunting har kørt rundt i rillen her i huset, og den ene gang må være nok.

Ekstra materialet består af en ordentlig stak trailers for diverse low budget film.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Cougar Hunting
Original Titel: Cougar Hunting
Premieredato: 20. marts 2012
Instruktør: Robin Blazak
Skuespillere: Matt Prokop, Randy Wayne, Lara Flynn Boyle, Jareb Dauplaise, Jillian Murray, Vanessa Angel, Matt Sinnreich
Spilletid: 89 min.
Selskab: Aspen Entertainment Group, 2011
Genre: Humorbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...