Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billede

Deadpool & Wolve...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cry Wolf

19. april 2006 af Kristian Jensen

3 stjerner Skriv en kommentar

Cry Wolf billede

Ulven kommer!!!!

Hollywood har efterhånden lavet så mange billige teenage-gyserfilm, at genren mere eller mindre er uddød, men med Cry_Wolf beviser instruktøren Jeff Wadlow, at dette alligevel ikke er helt sandt.
Historien i Cry_Wolf omhandler 8 studerende på en fornem privatskole, der efter en ung pige findes brutalt myrdet i en nærliggende skov, beslutter sig for at opfinde en seriemorder kaldet The Wolf. Ved at sende en e-mail ud der i detaljer beskriver The Wolf og hans gerninger, starter de 8 studerende en lavine af rygter, der lynhurtigt bereder sig ud til alle kroge af skolen.
Det der begyndte som en harmløs joke, udvikler sig hurtig til blodig alvor, da morderen tager mailen alvorligt, og begynder at myrde løs, som det bliver beskrevet i den omstridte e-mail. Det 8 studerende mistænker straks hinanden, og nu kan intrigerne for alvor begynde.

Det lyder som noget vi har set før, men Wadlow har sammen med Beau Bauman skrevet en historie, hvor publikum gang på gang tages ved næsen. Lige som man tror, at man har regnet ud hvem morderen er, trækker Wadlow tæppet væk under en, og man må starte forfra med at udrede det net af løgne og bedrag, som bliver spundet for øjnene af en.

Selvom historien er velskrevet, udgår Cry_Wolf alligevel ikke de værste genreklicher. Der er masser af platte replikker, og billige chok-gys, og det er en skam, da det sagtens kunne være lavet på mere raffineret vis. Ydermere ligner alle skuespillerne udklip af et teenageblad, med deres veltrænede kroppe og stramme lår – utroværdigt mener jeg!

Skuespillerholdet består af relativt ukendte skuespillere. Nogen vil dog kunne genkende Lindy Booth, der spiller Dodger, fra hendes rolle i Zack Snyders zombie-film Dawn of the dead (2004), hvor hun spillede rollen som den hårdtprøvede Nicole. Den kendteste af ensemblet må nok være skuespilleren/rockmusikeren Jon Bon Jovi, der spiller den skumle underviser Rich Walker.
Skuespillerne leverer alt i alt nogle præstationer, der hører ind under kategorien acceptabelt, men så heller ikke mere!

Jeg vil beskrive Cry_Wolf som en horror udgave af John McNaughtons sexede kriminalfilm Wild Things (1998), hvor intet er hvad det umiddelbart ser ud til at være, og hvor sandheden er et ukendt udtryk.
Cry_Wolf er en veldrejet gyserfilm, der rummer masser af gode gys, men hvor ville det dog være dejligt hvis man kunne slippe for de fladpandede klicheer, der desværre præger hele filmens længde, hvilket gør at den kun hæver sig lidt over andre film i samme genre.

Ekstramateriale:

Ekstramaterialet til Cry_Wolf er ganske ordinært. Der er forskellige slettede og udvidede scener, som man kan vælge og se, og så finder man selvfølgelig også den efterhånden obligatoriske ”Bag kameraet” sekvens. Det er absolut ikke noget nyt og spændende at hente her!
Det der gør at materialet skiller sig ud fra andre DVD’er er, at man har valgt at lægge Jeff Wadlows to kortfilm ”Tower of Babble” og ”Manual Labor” med på DVD’en. Wadlow lavede de to kortfilm inden han lavede Cry_Wolf, og de er faktisk ret morsomme. Det er ene og alene på grund af de to kortfilm, at jeg vælger at give ekstramaterialet 4 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Sandrew Metronome.

Titel: Cry Wolf
Original Titel: Cry_Wolf
Premieredato: 18. april 2006
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki, Jesse Janzen, Paul James, Sandra McCoy, Ethan Cohn, Kristy Wu, Jon Bon Jovi
Spilletid: 90 min.
Selskab: Hypnotic 2005/Sandrew Metronome 2006
Genre: Gyser
Link: http://www.crywolfmovie.com/

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...