Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

CSI - Sæson 4

18. september 2006 af Søren Rasmussen

4 stjerner Skriv en kommentar

CSI - Sæson 4 billede

Retsmedicinsk blood’n gore i sædvanlig Bruckheimer stil. Glimrende, glimrende!

Efterhånden må jeg indse at jeg hører til de mennesker som hverken har tid, eller tålmodighed, til at sidde troligt hver uge, på en bestemt ugedag og et bestemt tidspunkt, og vente på endnu et afsnit af en serie jeg bare må se. Sådan var det engang men den tid er ovre, og jeg tror der er mange derude der har det på nøjagtig samme måde. Derfor er det også en fantastisk dejlig ting at man nu kan købe alle sine ynglingsserier på dvd box, efterhånden som sæsonerne slutter.

Der er efterhånden mange CSI kloner og retsmedicinske vidunder serier på markedet, men CSI er stadig blandt de bedste. Med 3 forskellige forgreninger af serien er der nok at vælge mellem i CSI familien og denne CSI box er sæson 4 af den origanale serie, CSI Las Vegas. Wiliam Petersen har hovedrollen som den uhyggeligt skarpe, og lidt nørdede, CSI chef, som med den nyeste videnskab og teknologi fører sine tropper af CSI detektiver i krig mod mord og tåbelige mordere, som tror de kan slippe afsted med det perfekte mord. Det kan de bare ikke!

CSI serien prøver stadig at overvælde seeren med et massivt opbud af blodige scener og virkelig ulækre lig. Det hele serveret med en kølig, videnskabelig distance som gør at CSI absolut ikke er noget man ser mens man indtager en eller anden form for fødevare. Sådan har CSI hele tiden været men de bliver bedre og bedre til det, og 4 sæson er virkelig nasty i sine detaljer.
CSI familien er blevet lidt større. Tidligere, knap så vigtige, medlemmer ser man mere til og nye små-roller er dukket op. I forhold til tredje sæson virker tonen lidt hårdere og på sin vis mere cool. Vi går lidt tættere på politifolkene, deres arbejde og deres interne stridigheder og det virker ret godt.
Efter 3 sæson var jeg egentlig lidt træt af CSI folkene men 4 sæsons opstartende dobbeltafsnit vækkede min lyst til mere.
CSI er perfekt til en træt aften hvor man skal slappe af med noget DVD, uden at man gider hvad som helst. De intelligente plot og den reklame æstetiske stil er banket godt sammen. Det diskrete elektroniske score, kombineret med den bragende indledningsmelodi, er efterhånden varemærke for hele seriens stil. Skuespillernes interne dynamik er god og lige hvad man forventer sig af en serie der bare bliver ved og ved.

Uden at påtage sig nogen monumental rolle indenfor krime-genren så er CSI simpelthen bare guf.

Af ekstra materialer indeholder denne box syv episoder med kommentarspor, og en lille dokumentar om hvordan et serieafsnit udvikler sig. Ganske udmærket uden at være noget specielt, så ekstramaterialet fortjener 3 stille og rolige stjerner ud af 6 mulige.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Pan Vision.

Titel: CSI - Sæson 4
Original Titel: CSI - Season 4
Premieredato: 15. august 2006
Skuespillere: William Petersen, Marg Helgenberger, Gary Dourdan, George Eads, Jorja Fox, Paul Guilfoyle, Eric Szmanda, Robert David Hall
Spilletid: 997 min.
Selskab: Bruckheimer Television
Genre: Krimi


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...