Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

CSI: NY Sæson 9

7. november 2014 af Elsebeth Frederiksen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

CSI: NY Sæson 9 billede

Det er tid til at slutte

Så er CIS: New York færdig. Efter 9 år og 197 afsnit er det vist på tide for Jerry Bruckheimer at finde noget nyt at lave. CSI:New York er en såkaldt spin off af CSI.
Alle serierne har varierende kvalitet og nu kan man ikke finde mere at opklare.
Jeg kan faktisk godt lide denne slags serier. Dog er jeg lidt mere til det overnaturlige eller den noget bedre NCIS, hvor karakteropbygningen er bedre og dynamikken mellem personerne er bedre. Men dette er jo ikke NCIS, desværre, vil jeg næsten sige.

Et gennemgående tema i denne sæson er at hovedrollen Mac Tayler ( Gary Sinise) i en tidligere sæson blev skudt under et røveri og som en del af sin rehabilitering er han tilbage på arbejdet, selvom han nok ikke er klar. Problemet er, at han glemmer ting. Farver, navne på ting osv. Men det er meget tilfældigt, hvad han glemmer. Han kan ikke huske navnet på kæresten Christies yndlingsrestaurant.
Han stopper med at skrive rapporter og går ikke i retten mere, fordi han er bange for at afsløre af han ikke kan huske vigtige ting ved sagerne. Det er som sagt meget tilfældigt, hvad kan glemmer og han kan ikke huske en farve, men han huske navnet på en bygning et sted i New York. Hans partner Jo Danville(Sela Ward) bliver også bekymret og spørger ind til hans problemer. Her får hun at vide, at hun skal blande sig udenom.

Det synes jeg er lidt mærkeligt. Endelig indrømmer han overfor Christine at han ikke kan huske ting, og hun bliver selvfølgelig skuffet. Christine bliver senere i serien kidnappet og Mac skal selvfølgelig ud og finde hende. Deres forhold udvikler sig også i serien og slutter måske lidt uventet.
Gary Sinise er ikke en dårlig skuespiller, han får bare ikke nok materiale, som kan vise hans evner. Jeg har set andre CSI serier og dette er den bedste af den. Der er mere karakterudvikling og vigtigst af alt, der er ingen David Caruso, som med sit dårlige skuespil og hviskende punchlines ødelægger alt.

Jeg er ret utilfreds med, at de altid skal tale ned til seerne. De har lige fundet noget om sagen og så skal de lige skære det ud i pap for seerne. Vi kan godt lægge to og to sammen, alting skal ikke forklares igen! Det er ikke kun denne serie, der lider af denne bekymring fra skriveren af seriens side, men nu er det denne jeg senest har set og det trækker gevaldigt ned. Faktisk så er der ikke så mange ting, der er interessante ved denne serie.

Jeg kedede mig, da jeg så denne serie. Plottene er ikke særligt interessante og hovedpersonerne keder mig, Ingen af dem er særligt sympatiske, selvom det selvfølgelig ikke er påkrævet af en kriminalassistent, men påkrævet, hvis man gerne vil blive ved med at se.

Denne sidste sæson er skuffende og kedelig, bygget over samme skabelon som alle de andre afsnit, og selvom det har virket i mange år, er det ikke nok mere. Jeg forventer mere.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Mis. Label.

Titel: CSI: NY Season 9
Original Titel: CSI: NY Sæson 9
Premieredato: 23. oktober 2014
Instruktør: Jerry Levine, Eric Laneuville, Alex Zakrzewski
Skuespillere: Gary Sinise, Robert Joy, Eddie Cahill, Sela Ward, Melina Kanakaredes, Hill Harper, A.j, Buckley, Carmine Giovinazzo, Anna Belknap, Julie Mckinnon
Spilletid: 800 min.
Selskab: 2012
Genre: Action , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...