Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cubix 3 – Storm over Bobleby. Episode 7-9.

28. maj 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cubix 3 – Storm over Bobleby. Episode 7-9. billede

Cubix og hans venner er på nye eventyr, og der er fuld fart på, i deres 3. DVD udgivelse.

Historierne om Cubix’s eventyr har længe kunnet ses på Dansk TV. Nu er det endelig muligt at få afsnittende på DVD, og til og med, synkroniseret med Dansk tale.

Historierne foregår i en fremtidsby, ved navn Bobleby. Her findes forskellige robotter der stort set laver alt det arbejde som menneskene ikke gider, og så lidt til. Der er robotter overalt og alt styres med elektronik og mekanik. I denne by kæmper de gode robotter imod de onde, der er anført af den nederdrægtige Doktor K.

På denne 3. DVD i serien er 3 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

Storm Over Bobleby.

Det trækker op til uvejr over Bobleby. En orkan er på vej. Men en anden slags orkan er også under optræk hos Connor og hans far. De er nemlig oppe at skændes. Connor løber væk, netop som orkanen rammer byen. Hans far Graham bliver nervøs for ham, og beslutter sig for at lede efter ham. Senere kan Conner ikke forstå hvor hans far er henne af, og leder desperat efter ham i uvejret. Han kommer til en bilulykke og opdager til sin frygt at hans fars bil hænger ud over en skrænt. Men hvor er hans far. Nu har Conner brug for hans venner, og heldigvis er Cubix altid klar.


En Tiltrækkende Robot.

En af doktor K´s robotter, Attractix, stikker af fra hans hule. Den er desværre inficeret med Solex, og har kurs mod Bobleby. Da den når frem, laver dens supermagnet ravage i den ellers så fredelige by, da den tiltrækker alt inklusiv Dondon.
Doktor K jagter den flygtende robot sammen med Kolos og Krabbe, men magnetfeltet er for stærkt selv for dem. Cubix bruger sit bor, så Connor kan komme tæt nok på til at klare problemerne og få fat på Solexen.

Den grusomme grotte.

Bottierne får endnu engang problemer med en fremmed robot. En meget mærkelig en af slagsen ved navn Kunsufix leder dem ind i robot-zoo. Men pludselig går det op for dem at de befinder sig i Doktor K’s hemmelige hule, og nu må de tage kampen op imod overmagten. Heldigvis er Cubix endnu engang på pletten, og klarer ærterne.

Historierne om Cubix og Bottierne er fremragende underholdning for raske drenge i alle aldre, og så er de til og med ganske godt animeret. Så der er bestemt også dømt god underholdning for far, når sønnike sidder og fordyber sig i Cubix’s forunderlige univers af mystiske robotter, den onde Doktor k og de evigt pressede Bottierer.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Historierne om Cubix og hans venner kan ses med Dansk, Svensk og Norsk tale, og synkroniseringen virker fint. Billedet står flot og dermed kan de Danske udgivere On-Air være ganske tilfredse med deres Cubix udgivelser.

DVD’en er venligst udlånt af One Air Video.

Titel: Cubix 3 – Storm over Bobleby. Episode 7-9.
Original Titel: Cubix 3 – Robots for everyone. Episode 7-9.
Premieredato: 19. marts 2007
Instruktør: Cinepix, Inc
Skuespillere: Andrew Rannels, Veronica Taylor, Rachael Lillis, Dan Green, Jimmy Zop Cinepix, Ed Raul.
Spilletid: 69 min.
Selskab: Cinepix, Inc. 2001.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...